Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/21 13:24 # przez grzes
nie wiem czy to zaskoczenie, ale kolejny mecz Stali w TV to 29 kolejka 6 maja o 15:00 z Podbeskidziem

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/22 16:24 - 2017/04/22 16:25 # przez Noir
Krzysiek Drzazga dziś nie zagra. Ech... Sponiewierali go w środę i są efekty . :-/
Ostatnio zmieniany: 2017/04/22 16:25 przez Noir.

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/22 19:51 # przez slowik
Cztery dni, dwa mecze, cztery stracone gole, trzy bramkarzy.

Potrzebujemy nowego bramkarza.

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/22 21:06 # przez grzes
Nie wiem co pisać, niby remis 3-3 z kandydatem do awansu, ale trzeba to traktować jak porażkę. Zaczynamy dobrze, spokojnie i agresywnie, świeca obrońcy gieksy wpada w ich pole karne, Kolev się przepycha i podaje do Sobczaka i 1-0, wymarzony początek (tego zabrakło z Chojnicami), potem dalej gramy swoje, mamy przewagę i rywal dostaje czerwień za brutalny atak w nogi Sobczaka (nieco wcześniej kontrowersja z udziałem Prokica czy aby Milekic nie powinien dostać czerwieni, może TV to wyjaśni). Mamy wszystko kontrolę i przewagę na boisku, stwarzamy sytuacje, patelnia Raduljego i świetna główka Koleva i strzał z wolnego. Wreszcie Kolev w kontrze i dogranie do Getingera mamy 2-0, gol do szatni. W przerwie z rozmów naszych wynika, grajmy to co do przerwy a będzie ok. I co, fatalnie wchodzimy w drugą połowę, Getek w polu karnym popycha rywala i karny, Foszmańczyk i 2-1. Nie potrafimy nic zrobić z przodu, gola Sobczaka ze spalonego sędzia nie uznaje a Gieksa nas ciśnie, zagrożeniem dla nas są stałe fragmenty gry, a my bardzo nerwowo, efekt niepotrzebne wyjście Libery, Prokić się obraca i strzela na 2-2. Nasi w szoku, przypominali wtedy drużynę z początku sezonu, ale biorą się do roboty, gramy z kontry, wprowadzony Buczek ma trzy setki, każdą marnuje przy jednej spalony, wreszcie po sporym zamieszaniu Kolev pakuje piłkę do siatki. Prowadzimy, ale to nie koniec. Gieksa ma dużo stałych fragmentów gry, po rożnym Libera chwyta piłkę, spadając w kontakcie z rywalem ją wypuszcza (gwizdek arbitra milczy, choć miał go ustach), robi się spore zamieszanie i Lebedyński na 3-3. Emocji co nie miara. Jeszcze świetny wolny Sulewskiego, główka Kiercza, które broni Nowak, ale wynik bez zmian. Punkt się liczy, graczem meczu bezapelacyjnie Kolev, niestety zawiódł Libera, którego błędy dały rywalom dwa gole. Chłopakom czegoś dziś zabrakłoBędzie on na cenzurowanym, nie będziemy pamiętać jego świetnych meczy tylko ten z Gieksą i z dawien dawna Błękitnymi Stargard, o którym już zapominaliśmy. Po meczu chłopaki źli, oby ta złość wyszła w piątek o 19 w Pruszkowie. Inne wyniki pod nas, dwójka spadkowiczów to pewnie Kluczbork i Pruszków, kolejnym Bytovia, ale to się okaże.

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/23 13:48 # przez nowy
Jestem świeżo po skrócie: www.polsatsport.pl/wiadomosc/2017-04-22/...elec-z-gks-katowice/
ojacie....

Co musieliście mieć emocji i nerwów na stadionie czy przed TV - gdy ja tylko przy SMSach od Grzesia tyle ich miałem.

@Grześ: dzięki za spisanie tutaj.

No cóż, w tym meczu wróciło co najgorsze - indywidualne błędy, tu Libery, które przesądziły o wyniku. Szkoda, ale dobrze, że skończyło się choć punktem. Oby złość wszystkich przekuła się w wyniki.

@Grześ i stadionowcy: jak trybuny po meczu?

slowik napisał: Cztery dni, dwa mecze, cztery stracone gole, trzy bramkarzy.

Potrzebujemy nowego bramkarza.

Trudne jest życie bramkarza. Bardzo.

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/23 15:06 - 2017/04/23 17:00 # przez grzes
Kibice po meczu podziękowali zawodnikom, ale chłopaki padli ze złości na murawę i leżeli załamani, nie wiem czy zawodnicy podeszli pod naszą trybunę, bo my i inni wychodzilismy ze stadionu. Co do zachowania niektórych na trybunach, to my mieliśmy za sobą jedynego takiego, trzeźwego, ale tak ordynarnego i chamskiego, że hej. Obrażał naszych a szczególnie Liberę. Ja mu zwróciłem uwagę, a za jakiś czas potem doszło do szarpaniny z jednym z brygady Dżaka. Gościa uspokajali jego koledzy.
Ostatnio zmieniany: 2017/04/23 17:00 przez grzes.

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/23 21:11 - 2017/04/23 21:11 # przez Noir
Co do chłopaków,podeszli pod trybuny od ul. Kusocińskiego, kibice podziękowali a zawodnicy odeszli i nagle zwrócili Kolev i Getek i "przybijali piątki". Getek był załamany i powiedział, że to wszystko przez tego karnego. A co do trybun to u nas też się dostało Tomkowi i jeszcze trochę głosów, że ewidentnie widać brak Cholewki na boisku. A i Tomek Libera nie podszedł do "naszej"trybuny.
Ostatnio zmieniany: 2017/04/23 21:11 przez Noir.

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/24 10:35 # przez nowy
@Grześ @Noir: dziękuję za relację.
Swoją drogą wiecie co z Cholewką? Jak długo jeszcze bez niego?
Zmartwił mnie Radulj - na skrócie w zasadzie tylko ten jeden lichy strzał, ale skoro nie widziałem więcej - to chyba się nie wyróżnił.
Drzazga coś poważnego?

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/26 14:08 # przez grzes
nasz piątkowy rywal Znicz (19:00) ma nowego trenera Kubickiego zastąpił Prawda

FKS Stal Mielec I liga 2016/2017 2017/04/26 17:27 - 2017/04/26 17:27 # przez Elvis
@Grześ: a nie sobotni rywal (15:00) ?
Ostatnio zmieniany: 2017/04/26 17:27 przez Elvis.

Czas generowania strony: 0.320 s.
Zasilane przez Forum Kunena