3. kolejka LME (24. Ekstraklasy)
Niemalże zapomniałem - wątek dla nowej kolejki!
Robak pauzuje - sprzedany czy trzymacie?
Kogo w zamian? Czy Tuszyński nadal będzie strzelał?
U mnie kontuzje przeszkadzają. Ale cóż, ciężkie jest życie prezesa.
Powodzenia!
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
za wczesnie na wild card. Dam radę
sprzedałem starzyńskiego i cetnarskiego a oni strzelili gole, kto jeszcze ze sprzedanych strzeli gole?
Ostatnio zmieniany: 2014/02/28 20:22 przez grzes.
@Grześ: teraz to mi zaimponowałeś
U mnie 2 transfery - kupiony Jankowski na kapitana w miesjce Vasco. Jak na kapitana to jedna asysta nie najlepiej... Drugi transfer to w pomocy Rado za Guilherme.
No i Tuszyński tym razem bez bramki... Ale było to do przewidzenia, że się w końcu zatnie.
Legionista
cetnarskiego sprzedałem i ja :/
decyzja w sprawie meczu Legii w środę. Albo walkower albo może zostanie dokończony.
@mgolden - kpina, a prezes Legii pisząc na twitterze o "surowych karach" steruje dyskusją, dziennikarze to łykają i gra gitara. Stadion zamknięty na 1 mecz? Serio? Nadzieja w wojewodzie.
Surowo to powinni być ukarani zadymiarze. Każdemu po 20 koła na łeb albo odpracowanie tego dla miasta ("w służbie wsi i społeczeństwu"). A nie pińcset złotych mandatu i "zakaz" stadionowy.
Znowu zamykanie stadionu - to najgorsza z możliwych kar. Po kieszeni klubowi to właśnie finansowe kary a nie na lud zrzucać konsekwencje.
W Wygraj Ligę (i jak widzę w pozostałych, na pewno FL) policzyliśmy punkty za 45 minut gry włącznie z kartkami i zmianami. Czyli po 1 i 2 pkt za piłkarzy.
Czas generowania strony: 0.102 s.