2. kolejka LME
Już widzę jak cena Frączczaka wzrasta o 0,3 w następnej kolejce ...
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Dokładnie - gdzieś zgubiłem kod... :/ Ale mail już poszedł do Nowego więc czekam na odp z kodem i dołączam.
Legionista
Przyznać się kto kupił Ubiparipa?

Oprócz Legionisty
Najczęściej kupowany piłkarz przed 2. kolejkę, będzie teraz najczęściej sprzedawanym?
na przykład ja
mimo na razie średniej kolejki awans w tabeli jest, a vojo nie kupiłem, mówiłem, żeby się nie podpalać
nowy napisał: stawka - jak pisałem, zawsze do ustalenia. Gdyby Golden grał w WL już gralibyśmy o "dobrą"
- o to, to, już lepiej, jak pojedynek to i stawka, ale najpierw stawka, a potem pojedynek, to raz.
A skoro pojedynek, to należy jeszcze zweryfikować potencjalnego przeciwnika i ustalić jego "zdolność do żądania i dawania satysfakcji honorowej", to dwa. Otóż mój drogi obawiam się, że możesz nie spełniać tego warunku, bo możesz podpadać pod art. 8 pkt 25 tzw.
Kodeksu Boziewicza
, zgodnie z którym:
"Wykluczonymi ze społeczności ludzi honorowych są osoby, które dopuściły się pewnego ściśle kodeksem honorowym określonego czynu; a więc indywidua następujące: (...) pkt 25. obcujący ustawicznie z ludźmi notorycznie niehonorowymi". Jak słyszę z Legionistą obcujesz ustawicznie, choć może się mylę...
;D;D;D;D
Jeszcze jest trzecia sprawa - czy z Milanem każdy może zagrać sparing, ot tak? Muszę to przemyśleć. ;D;D
Ostatnio zmieniany: 2014/07/28 23:53 przez lojer.
@Rymu - jak zaproszenie aktualne, to pozostaje tylko ustalić stawkę
Jasne że aktualne, co proponujesz ?
@Lojer: ustawicznie obcuję z Legionistą i jeżeli to dla Ciebie niehonorowe, uznaję to za dyshonor i z pojedynków z Tobą rezygnuję.
Punkt 28. artykułu 8. mówi, że wykluczeni są też "stawiający zarzuty przeciw honorowi osoby drugiej", także sami niehonorowi tutaj

A już bardzo "honorowe" jest uchylanie się od pojedynku
Rymu i Słowik ładnie odjechali!
@Rymu - proste: przegrany stawia wygranemu piwo na najbliższym spotkaniu i wręcza drugiemu ze słowami "Inter lepszy" (jak Ty wygrasz) albo "Milan lepszy" (jak ja wygram)
@Nowy - nie wiesz co tracisz, buki już mieli przyjmować zakłady na nasz pojedynek
Czas generowania strony: 0.117 s.