15. kolejka LME
W Pucharze LME wygląda to całkiem przyzwoicie, w Pucharze WL już nie koniecznie... Aby liczyć się w walce o awans Kuciak MUSI zagrać na 0 z tyłu. A mówiąc dokładniej u mnie pozostali Madera i Kuciak (+ 5 pkt straty) VS Madej u rywala. Będzie się działo...
Ostatnio zmieniany: 2014/11/09 10:14 przez Legionista.
Legionista
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Jagiellonia dała ciała, sporo traci Słowik, Legionista może przegrać ze mną gdy Pogoń ukłuje Legię a Żyro coś strzeli, będzie ciekawie do końca
Obecnie w pojedynku z Grzesiem jest 32(+Kuciak):28(+Żyro) dla Blancos
Kuciak na razie gra na 1 pkt, Żyro na 2 więc awans mój ale jak Żyro coś strzeli to będzie ciekawie...
Ostatnio zmieniany: 2014/11/09 19:05 przez Legionista.
Legionista
Nowy, Gratuluje awansu!
Drugą kolejkę z rzędu zaufałem legii i się zawiodłem. Człowiek nie uczy się na błędach:D
Ostatnio zmieniany: 2014/11/09 21:09 przez AS Massud.
U mnie awans w Pucharze LME i porażka w Pucharze WL.
Legionista
@Massud: dziękuję
Gdy Cracovia strzeliła bramkę cieszyłem się z 1 punktu Pasów i martwiłem, bo uciekło mi 6 punktów obrońców Bełchatowa. Gdy Górnik stracił bramkę, kolejne punkty uciekały.
Dobrze, że Jaga nic nie ugrała, a właściwie Dzalamidze (a oczywiście Kuświk odkąd go sprzedałem machnął już 3 bramki).
Na moje szczęście Legia poległa z Szczecinie i to przesądziło
@Elvis: podpowiedź z Dudu nieudana, popraw się
W Pucharze WL odpadają nasi
w pucharze odpadam z the dragons - chyba że zielony stolik zaliczy jednak bramkę kędziorze, co oznacza + 3 pkt więcej i wygraną 1 pkt
Czy zielony stolik mnie słyszy?!?
Zielony stolik nie zawsze pomoze ale jak to ktos kiedys ujal: tu dzwonic trzeba
zielony stoliczek zadziałał, bramkę zaliczył Kownackiemu, zabrał asystę douglasowi a dał kędziorze
najciekawsze było to, że po meczu Ekstraklasa pisała, że sędzia wpisał Kędziorze a teraz mówią, że sędzia wpisał Kownackiemu. Z kolei sam Kownacki nie wiedział czy dotknął piłkę - ale chyba czuje się, że piłkę się dziubnęło

W każdym razie ostatecznie wg Ekstraklasy Kownacki strzelcem, Kędziora z asystą. Lojer poza pucharem.
Pary ćwierćfinałowe już podane.
@Krakus: uważaj, bo Słowik już pewnie dostał telefon ze wschodu "pomścij mnie"
W każdym razie szykuje nam się mega pojedynek - lider z wiceliderem. Pretendent z obrońcą tytułu. Hultaje ze Smokami. Obrona z obroną (bo w ofensywie zbyt podobni). Czyli Słowik z Krakusem.
Ciekawy pojedynek Morwi vs. Rymu - Morwi ograł w najlepszym meczu 1/8 Akneo wygrywając jednocześnie kolejkę a Rymu.. co tu dużo mówić, Puchar jest
Czas generowania strony: 0.116 s.