3. kolejka LME (22. Ekstraklasy)
wróciłem na z góry upatrzoną pozycję
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
I jak ta biedna legia ma ni zdobyć mistrzostwa, skoro wszystkie zespoły z górnej połówki potraciły punkty? W ostatniej kolejce komplet pkt zdobyły: Zawisza (16), Korona (14), Łęczna (12), Bełchatów (10), no i Legia. Wniosek jest taki, że Legia udaje, że gubi punkty, a reszta udaje, że chce Legię dogonić.
I jeszcze te kopaniny na kartofliskach, które mają być równymi boiskami... Oglądać się tego nie da i wysłuchiwać specjalistów od trawy też nie. Coroczne chóralne narzekania podczas kolejek grudniowych i lutowych, że boisko nie pozwalało na inną grę, że po ziemi gra była niemożliwa, itp.
A kto nam każe grać w systemie niepasującym do warunków pogodowych? Dlaczego ligi nie gramy w czerwcu i lipcu, kiedy są obiektywnie najlepsze warunki?!? Powinniśmy przejść na system wiosna-jesień z krótką przerwą pomiędzy rundami. Howgh.
Ktoś widział wczorajszy mecz legia - śląsk? Znowu klepisko, piłka skacze, oglądać się nie da. I Paiszałów, którzy karne strzelali tak, jakby mieli już podpisane przedwstępne umowy z Legią. Rozumiem, że można nie strzelić karnego jak Duda - strzelił dobrze, bramkarz go wyczuł i świetnie obronił, ale bracia z Wrocławia kopali kiepściutko, nie mówią już o specjaliście, co w ogóle w bramkę nie trafił.
@Nowy @grześ - to jak z tym kapitanem?, bo już zastanawiam się nad Łuczakiem i Sretenoviciem, byle tylko nie wpaść w wasze wiry...
@ lojer - nie mam ich w składzie a i ich zakupu nie przewiduję, więc .... twoja decyzja
@Lojer: żaden z nich. Zastanawiam się nad opcją łęczyńską (dobrze napisałem?).
Jak nie wyjdzie, zrzucę na kibiców Łęcznej (będziecie na meczu?) albo na Grzesia (poniedziałkowy kapitan)
Ale dopiero siadam, więc nie zdradzę kogo ostatnie nominowałem do placowego występu
@ za nieco kwadrans się przekonamy, też dokonuję roszad teraz
Bonin u Nowego i Grzesia

Czyżby umawiali się przed kolejką ?
Za to niepokojące info u Elej Team - drużyna nie uczestniczyła w tej kolejce ...
Ostatnio zmieniany: 2015/03/06 18:56 przez Kris.
@Lojer: oglądałem mecz. Faktycznie klepisko... A te karne to sam byłem w szoku jak strzelają bracia z Wrocławia - oczywiście mnie to cieszy
Legionista
Czas generowania strony: 0.328 s.