Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy)

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2015/03/03 13:25 # przez grzes
wróciłem na z góry upatrzoną pozycję

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2015/03/04 14:11 # przez lojer
I jak ta biedna legia ma ni zdobyć mistrzostwa, skoro wszystkie zespoły z górnej połówki potraciły punkty? W ostatniej kolejce komplet pkt zdobyły: Zawisza (16), Korona (14), Łęczna (12), Bełchatów (10), no i Legia. Wniosek jest taki, że Legia udaje, że gubi punkty, a reszta udaje, że chce Legię dogonić.

I jeszcze te kopaniny na kartofliskach, które mają być równymi boiskami... Oglądać się tego nie da i wysłuchiwać specjalistów od trawy też nie. Coroczne chóralne narzekania podczas kolejek grudniowych i lutowych, że boisko nie pozwalało na inną grę, że po ziemi gra była niemożliwa, itp.
A kto nam każe grać w systemie niepasującym do warunków pogodowych? Dlaczego ligi nie gramy w czerwcu i lipcu, kiedy są obiektywnie najlepsze warunki?!? Powinniśmy przejść na system wiosna-jesień z krótką przerwą pomiędzy rundami. Howgh.

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2015/03/06 12:18 # przez lojer
Ktoś widział wczorajszy mecz legia - śląsk? Znowu klepisko, piłka skacze, oglądać się nie da. I Paiszałów, którzy karne strzelali tak, jakby mieli już podpisane przedwstępne umowy z Legią. Rozumiem, że można nie strzelić karnego jak Duda - strzelił dobrze, bramkarz go wyczuł i świetnie obronił, ale bracia z Wrocławia kopali kiepściutko, nie mówią już o specjaliście, co w ogóle w bramkę nie trafił.

@Nowy @grześ - to jak z tym kapitanem?, bo już zastanawiam się nad Łuczakiem i Sretenoviciem, byle tylko nie wpaść w wasze wiry...

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2015/03/06 12:58 # przez grzes
@ lojer - nie mam ich w składzie a i ich zakupu nie przewiduję, więc .... twoja decyzja

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2015/03/06 17:27 # przez nowy
@Lojer: żaden z nich. Zastanawiam się nad opcją łęczyńską (dobrze napisałem?).
Jak nie wyjdzie, zrzucę na kibiców Łęcznej (będziecie na meczu?) albo na Grzesia (poniedziałkowy kapitan) :D

Ale dopiero siadam, więc nie zdradzę kogo ostatnie nominowałem do placowego występu :)

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2015/03/06 17:43 # przez grzes
@ za nieco kwadrans się przekonamy, też dokonuję roszad teraz

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2015/03/06 18:55 - 2015/03/06 18:56 # przez Kris
Bonin u Nowego i Grzesia :) Czyżby umawiali się przed kolejką ?
Za to niepokojące info u Elej Team - drużyna nie uczestniczyła w tej kolejce ...
Ostatnio zmieniany: 2015/03/06 18:56 przez Kris.

3. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2015/03/06 18:55 # przez Legionista
@Lojer: oglądałem mecz. Faktycznie klepisko... A te karne to sam byłem w szoku jak strzelają bracia z Wrocławia - oczywiście mnie to cieszy ;)

Legionista

Czas generowania strony: 0.328 s.
Zasilane przez Forum Kunena