20. kolejka LME
Slowik
od 2 kolejki do 19 miales Nikolicia na kapitanie wiec nie spodziewales sie ze zmienisz...
teraz patrze na rakelsa co wyplawial na wlasnym boisku w ostatnich paru meczach to az strach sie bac;/
a sandomierskie odkad gra to tylko w 1 meczu bramki nie stracil...
zobaczymy na moje obliczenia mam 3 pkt przewagi + sandomierskiego a Ty Rakelsa na kapitanie:)
jutro sie wszystko okaze
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Czyli emocje do końca.
W typerze reż, bo wg zgrubnych obliczeń przed ostatnią kolejką strata do Massuda zmniejszyła się do 3 pkt.
Emocje do końca!
Ciekawie z tym Nikolicem, ale wygląda na to, że rzeczywiście Mraz nabił Heberta a Nikolić tylko się machnął. W każdym razie Ekstraklasa podaje samobój, zatem Nikolić placowe tylko.
ekstraklasa.tv/bramki/legia-piast-1-0-pr...egia-prowadzi/zrdv6x
czekamy na aktualizację punktów, bo na razie Niko otrzymuje za gola.
samoboj bez 2 zdan...niestety strata gola przez legie (+ asysta mraza) kosztowala mnie az 11 pkt;/
Przed ostatnim meczem mamy:
Akneo - Słowik 34:31
Akneo
Sandomierski X - Arajuuri 7 Brzyski 2- Cetnarski X Gergel 3 Pawłowski 10 Kucharczyk 1 Frączczak 5 - Rakels(v)X Nikolić(c) 2x2 Stępiński 2
Ławka: Marić 7 - Mraz 5 Mójta 0 Markowski 5
Transfery: Gergel i Frączczak za Gajosa i Vacka
Słowik
Burić 8 - Mraz 5 Czerwiński 7 Cotra 1 - Cetnarski X Gergel 3 Vacek 1 Lipski 2 - Rakels(c)X Nikolić(v) 2 Stępiński 2
Ławka: Mazur - - Kapustka X Gabovs X Markowski 5
Transfery: Burić i Czerwiński za Szmatułę i Mójtę
Akneo ładnie z lechitami: Arajuuri i Pawłowski razem 17.
Ale, jak sam pisze - kupę punktów straconych na Legii. Oprócz samobója a nie gola Nikolica, bramka dla Piasta to:
+3 pkt Mraza dla Słowika (u Akneo Ławka)
-2 pkt Kucharczyka (zwycięstwo, czyste konto)
-1 pkt Nikolica (zwycięstwo)
-4 pkt Brzyskiego (czyste konto, zwycięstwo)
Wyszło mi 10 punktów.
Plus mocna ławka.
Słowik Vackiem i Cotrą tylko 2, ale Burić 8.
Na poniedziałek zostaje Sandomierski u Akneo i kapitan Rakels u Słowika (liczymy pojedyncze punkty do różnicy finału).
Ileż możliwości w zależności od czystego konta i bramek Rakelsa!
Ostatnio zmieniany: 2015/12/13 22:30 przez nowy. Powód: Vackowi tylko 1 punkt po poście Akneo.
A w tabeli Krakus odrabia Hamalainenem - fińska zemsta vol.2
Plus wchodzi Mraz z ławki.
Rakels może przedłużyć szanse na mistrza Słowikowi.
@Akneo @Krakus wybaczcie, ale z cały sił krzyknę do Krisa i Słowika RAKELSSSSSSSS! To jedyna szansa by być wyżej niż szczęśliwa siódemka.
Nowy
Vacek ma zotla -1 pkt:)
od 2 kolejki do 19 miales Nikolicia na kapitanie wiec nie spodziewales sie ze zmienisz...
@Akneo: wiem, ale prawdziwa jest tylko wojna psychologiczna
Masz 3 punkty przewagi i czyste konto Sandomierskiego na starcie meczu. Jeśli Craxa nie puści gola, to Rakels musi u mnie strzelić co najmniej dwie bramy żebym wyszedł na prowadzenie. To dużo. Nie powiesz mi, że nie jesteś faworytem przed meczem

Liczyłem, że Ci Lech tak dobrze nie zagra, bo będą zmęczeni po pucharach. A tak pozostaje mi liczyć na to, że Rakels rozerwie obronę Korony na strzępy.
a czy ja wiem...Rakels u siebie 8 bramek w ostatnich 6 meczach a Sandomierski raz tylko gola nie wpuscil;/
Oj szkoda Legi jakby zostalo 1:0 to bylo by 15 pkt bodajze;/
@Akneo: dzięki za uwagę!
Czyli mamy 3 punkty przewagi Akneo.
Licząc na starcie 0:0 w meczu Cracovia - Korona
Akneo 5 pkt za Sandomierskiego
Słowik 2 pkt za Rakelsa
Czyli w tej chwili 6 oczek na korzyść obrońcy Pucharu.
W takiej konfiguracji nawet 1 bramka Rakelsa może nie wystarczyć Słowikowi. Chyba, że Sandomierski straci bramkę. Chyba, że... Czekamy do 18
Czas generowania strony: 0.222 s.