Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

20. kolejka LME

20. kolejka LME 2015/12/14 20:09 # przez nowy
a jak Kris poleci kapitana to nie ma... :)
Dzięki @Kris! Sobie na razie nie liczę, ale mam jeszcze szanse na wyżej niż 7. pozycja.

Rakels daje też szanse Słowikowi w ostatniej kolejce z Krakusem. Nie liczę, bo muszę odetchnąć (finał Pucharu, piłkarki ręczne! i usypianie Dziecka :D)

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

20. kolejka LME 2015/12/14 20:10 # przez slowik
Z ta tradycja byla presja. Niejeden prezes o niej mowil. Pol dnia w piatek kminilem jak sprostac wyzwaniu :)

20. kolejka LME 2015/12/14 20:28 # przez grzes
Gratulacje dla słowika , wygrana po emocjach w ostatnim meczu kolejki. W tabeli też ciasno. Emocje w ostatniej kolejce gwarantowane. A jeszcze w środę zaległy mecz, który może trochę zmienić różnice w tabeli.

20. kolejka LME 2015/12/14 20:41 # przez slowik
Gratulacje dla Akneo! Dwa finaly pod rzad to jest wyczyn!

@Akneo: Dzieki za final!

20. kolejka LME 2015/12/14 21:06 # przez slowik
A po cichu na kolejke przed koncem na czwartym miejscu w tabeli zalogowal sie Grzes.

Przypadek? Nie sadze :)

20. kolejka LME 2015/12/15 03:51 # przez Krakus
@Słowik: gratulacje pucharu widze ze były niezle emocje w temacie niestety u mnie głeboka noc wtedy takze ciezko śledzic wszystko na żywo ;/

Mam nadzieje że już siądziesz na laurach i podejdziesz do ostatniej kolajki na luzie;>

Z mojej strony fatalna kolejka a planowalem zakup Burica a jednak podkusiło postawić na Ruch...dobrze że Koj nie zagrał o zgrozo były jeszcze gorzej.

Układ meczy nie sprzyja w ost kolejce Lech jedzie do Gliwic wszystko moze sie zdarzyc, Legia wyjazd z Korona etc

Beda emocje:)

20. kolejka LME 2015/12/15 11:06 # przez grzes
gram o trzecie

20. kolejka LME 2015/12/15 20:45 # przez nowy
Dziś czas pozdrowień dla Legionisty ;) Pozdrawiam w imieniu rudej. Już miał być dramat a tu 2. miejsce w kolejce razem ze Zdobywcą Słowikiem i 1 punkt nad Blancos! Rakelsssssss!

20. kolejka LME 2015/12/15 21:59 # przez Legionista
@Nowy: poważnie mówisz?? nie sprawdzałem wyników ale coś czuję że mnie oszukali po całości :P No nic, jak przegrałem to opijemy to rudą ;) I w takim razie gratki ;)

Legionista

20. kolejka LME 2015/12/16 09:38 # przez nowy
@L: czy ja Cię kiedyś okłamałem? ;-) Miałem siedzieć cicho będąc pewnym przegranej, ale 1 litr punkt mnie tak ucieszył :)

Czas generowania strony: 0.099 s.
Zasilane przez Forum Kunena