20. kolejka LME
a jak Kris poleci kapitana to nie ma...

Dzięki @Kris! Sobie na razie nie liczę, ale mam jeszcze szanse na wyżej niż 7. pozycja.
Rakels daje też szanse Słowikowi w ostatniej kolejce z Krakusem. Nie liczę, bo muszę odetchnąć (finał Pucharu, piłkarki ręczne! i usypianie Dziecka

)
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Z ta tradycja byla presja. Niejeden prezes o niej mowil. Pol dnia w piatek kminilem jak sprostac wyzwaniu
Gratulacje dla słowika , wygrana po emocjach w ostatnim meczu kolejki. W tabeli też ciasno. Emocje w ostatniej kolejce gwarantowane. A jeszcze w środę zaległy mecz, który może trochę zmienić różnice w tabeli.
Gratulacje dla Akneo! Dwa finaly pod rzad to jest wyczyn!
@Akneo: Dzieki za final!
A po cichu na kolejke przed koncem na
czwartym miejscu w tabeli zalogowal sie
Grzes.
Przypadek? Nie sadze
@Słowik: gratulacje pucharu widze ze były niezle emocje w temacie niestety u mnie głeboka noc wtedy takze ciezko śledzic wszystko na żywo ;/
Mam nadzieje że już siądziesz na laurach i podejdziesz do ostatniej kolajki na luzie;>
Z mojej strony fatalna kolejka a planowalem zakup Burica a jednak podkusiło postawić na Ruch...dobrze że Koj nie zagrał o zgrozo były jeszcze gorzej.
Układ meczy nie sprzyja w ost kolejce Lech jedzie do Gliwic wszystko moze sie zdarzyc, Legia wyjazd z Korona etc
Beda emocje:)
Dziś czas pozdrowień dla Legionisty

Pozdrawiam w imieniu rudej. Już miał być dramat a tu 2. miejsce w kolejce razem ze Zdobywcą Słowikiem i 1 punkt nad Blancos! Rakelsssssss!
@Nowy: poważnie mówisz?? nie sprawdzałem wyników ale coś czuję że mnie oszukali po całości

No nic, jak przegrałem to opijemy to rudą

I w takim razie gratki
Legionista
@L: czy ja Cię kiedyś okłamałem?

Miałem siedzieć cicho będąc pewnym przegranej, ale 1
litr punkt mnie tak ucieszył
Czas generowania strony: 0.099 s.