Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy)

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 09:46 # przez nowy
@Krakus: a czytał Pan Prezes komunikat wiszący na stronie WL? :)

Zatem tak: obecnie za piłkarzy z przełożonych meczów mogą wchodzić rezerwowi. Wynika to z tego, że dziś zamkniemy kolejkę dla pucharów lig prywatnych (np. u Patryka Lipskiego, widziałem, że kilku z nas u niego gra).
Po rozegraniu zaległych meczów punkty piłkarzy w nich udział biorący zostaną doliczone do 25. kolejki. Czyli jeżeli Cabrera zagra, Słowik straci Misaka w ostatecznych rozrachunku.

Podsumowania LM zatem nie robię czekając na zaległe mecz.

Tabela z awansami i miejsce w kolejce przedstawia się w tej chwili tak

Załączniki:

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 09:57 # przez nowy
Jeszcze Cierzniak. Niby bajzel, ale oświadczenie Wisła wydałą ;)
www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/oswia...sly_krakow_sa_19014/

W świetle przepisów o tych rezerwach - argument, że przywrócili do 1. drużyny śmiesznie brzmi.
Przywołują Modelskiego.
No a tego mimo wszystko się nie spodziewałem. Po internetach oczywiście piszą, że jak spór zahacza o Legię, to trzeba jej pomóc, ale tu Wisła oficjalnie to pisze.

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 10:44 # przez Legionista
@Nowy: u mnie Świerczokiem Starzyński ;) A "oryginał" do przemyśleń. Już przymierzam sie do transferów ale jak patrze na pary nastepnej kolejki to znowu kombinować mi się chce... Już się boję co z tego wyjdzie.

@Krakus: zimny prysznic sie przyda ;) ale faktycznie - aby przegrać 0:3... Tak czy inaczej owaznie z tym Kucharczykiem bo sam się zastanawiałem czy zagra czy nie (gdyby grał Prijović) to ktoś z pary Kuchy - Guilherme musiałby usiąść.

A w tabeli nadal dosyć płasko zwłaszcza w TOP10 :)

Legionista

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 13:27 # przez Krakus
@nowy: dzieki za obszerme wyjasnienia sprawa jest jasna juz.

Oby w weekend znowu czegos nie odwolali...

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 14:38 # przez Kris
ogladałem lecha wczoraj w TV i zderzenie Pawłowskiego z Kopaczem to była masakra

www.poznan.sport.pl/sport-poznan/1,12447...go.html#BoxSportLink

Na moje oko nie zagra w najbliższej kolejce, chyba że dostanie maskę jak Lewy jakiś czas temu

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 16:43 # przez papi
Siema mam pytanie

Jak teraz sprzedam Pawłowskiego bo raczej nie zagra na weekendzie to nie dostane więcej kasy za niego bo na pewno z 12pkt będzie droższy?

Pozdrawiam

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 17:31 # przez Kris
@papi Z moich obserwacji wynika że jak gracz doznaje kontuzji to nawet jakby strzelił 3 bramki w kolejce, która go wyeliminowała z nastepnego meczu to cena nie wzrośnie. Może za to wzrosnąć w kolejce tuż przed powrotem do gry

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 17:52 # przez nowy
@Papi: jeżeli teraz sprzedajesz, w tym oknie transferowym (do piątku, g.18) dostajesz za niego tyle kasy ile jest obecnie wart. Jego cena może zmienić się po g.18 w piątek w zależności od ruchów transferowych.

Jak pisze Kris - niepewnego występu a być może nawet wykluczonego z gry, Prezesi raczej sprzedają niż kupują mimo dobrego wyniku. Podpowiedź: śledź jego popularność, po tym można wyczuć czy cena się zmieni :) Analizy zmian cen robią chłopaki z LBC Fantasy na facebooku.

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 20:11 # przez grzes
miał być jeden transfer, ale będą 2 (jeden wiadomy bo wymuszony)
co do meczu Legii i ich klęski w Niecieczy - przypominają się czasy z opowieści ojca gdy w latach 70 Stal wygrywała z Legią w Mielcu (Deyna mawiał, że jadą grać za stodołę - a bęcki dostawali niezłe) szczególnie co zakrawa dziś na prawdziwy kosmos 6:0 w Mielcu w sezonie gdy mieliśmy majstra, wspaniałe czasy od sezonu 1971/72 do 1980/81 Stal na 20 meczy przegrała tylko 3, zremisowała 5 resztę wygrała
www.hppn.pl/liga/kluby/25,Legia-Warszawa...ec-vs-Legia-Warszawa

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 21:08 # przez nowy
Kończąc temat 25. kolejki to "stodołę" i teraz mamy.
Mioduski z Legii:

Z naszej analizy wynika, że kibice są znudzeni meczami z Termaliką i tego typu ekipami, a nie Lechem czy Wisłą
[...]
Jeśli chcemy rozwinąć polską piłkę, trzeba skoncentrować się na rynkach z największym potencjałem, czyli na dużych miastach.

www.legia.net/wiadomosci,63350-dariusz_m...iejszeniem_ligi.html

Poniekąd jest w tym trochę racji, że większe miasta mają potencjał by wypełnić stadiony. Ale gdy w Zabrzu czy wcześniej Łodzi a teraz we Wrocławiu przychodzi garstka ludzi, to jakie znaczenie ma wielkość miejscowości? Nieciecza może ściągnąć całą okolicę, także Mielec.

Swoją drogą akurat Nieciecza ma więcej wspólnego z umowną stodołą ;) Relacja Elvisa z Niecieczy (niestety coś go brak na forum) mniej więcej: stadion nawet spoko (tu o trybunach, że w tv lepiej wygląda, bo druga strona słabiej), ale jak sobie przypomnę, że tu było pole kukurydzy.

Kiedyś na forum Stali był oczywiście temat: jak można chodzić na Niecieczę, na Stal przyjdź; to jakiś klub z wioski. Ktoś słusznie odpowiedział: kiedyś Stal uważano za taką Termalicę i też był klub z małej mieściny bez sukcesów.

Czas generowania strony: 0.340 s.
Zasilane przez Forum Kunena