8. kolejka LME (29. Ekstraklasy)
Mójta narobił, brakuje mu jeszcze 3 pkt za asystę? przy samobóju, pierwsza 8 nie licząc Ryma mieści się na ten moment w 13 pkt, a Wolskiemu zabrali asystę
Ostatnio zmieniany: 2016/04/04 20:41 przez grzes.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Mójta 16 punktów (+3 za asystę, trwa aktualizacja).
Przy 1. bramce Wisły (Głowacki) asysta Ondraska. Po analizach: miał wpływ na akcję.
Porobiło się w tabeli. Przewaga Ryma stopniała. Podium stracił Grześ. Wyżej Słowik, mocny awans Krakusa a moja granica do TOP20 jakaś taka ogrodzona...
W zasadzie od 3 do 9 miejsca jest bardzo ciasno. Robi się coraz bardziej ciekawie.
Przed kolejką nawet miałem przymiarki żeby sprzedać Mójtę i kupić Wolskiego.... Nie ma co kombinować, spokojnie do celu:)
Dzięki Mójcie TOP10 coraz bliżej

Jak już awansuję do TOP10 to jak Woody zaznaczył - bardzo ciasno aż do podium
Legionista
@Grześ: WP uznaje dwie, ESA uznaje dwie, Sport.pl uznaje jedną, Ekstrastats uznaje jedną, Keytoq (Prozone dla C+) uznaje dwie. I tak dalej. Różnic jest znacznie więcej wśród różnych źródeł (Kędziora/Pleva wcześniej, Jodłowiec na Lechu, Ankour/Wierchowcow jeszcze wcześniej itd.). Z asystami zawsze będzie problem, ale tu wyłamujemy się (WL) z "oficjalnych" statystyk (tylko z bramkami trzymamy się, inne czasem podają 90minut czy Ekstrastats, o których niżej).
My (Wygraj Ligę) posiłkujemy się w takich sytuacjach Ekstrastats, bo są dokładni (w porównaniu do "oficjalnych" czy canal+ statystyk):
Niewłaściwy klucz/sekret konsumenta w konfiguracji
Mało kto weryfikuje statystyki, asysty. O, przykład z ostatniej kolejki: niewiele źródeł liczy strzały obronione (celne), ale dzięki weryfikacji Ekstrastats wiemy, że Zubas ma 12 obronionych (3 dodatkowe punkty bonusowe) a nie jak podają "oficjalne" i C+ staty 11 (strzały celne).
A w ogóle to Głowacki w wywiadzie pomeczowym powiedział, że Ondrasek mu zgrał i już*

*to argumentacja Prezesów "za" Ondraskiem. Sam tego nie słyszałem.
@nowy stopniała przewaga, aby było ciekawiej. Tylko mam nadzieję, że nie jest to początkiem zjazdu poza podium na koniec tak jak w poprzedniej rundzie się to skończyło
@lojer gratulacje za rezerwowych w tej kolejce
Kris napisał: @lojer gratulacje za rezerwowych w tej kolejce 
A dziękuję, Abramowicz miał być w 11, ale się nie zasejwował. Na szczęście Jurij zrobił to co trzeba.
Czas generowania strony: 0.291 s.