11. kolejka LME (32. Ekstraklasy)
Panowie, o kolejności decyduje alfabet, jak napisał Lojer a w przypadku gdy nie zgadza się to dla Nowego - on jest przede wszystkim pierwszy!
A poważnie, jest taki artykuł o zasadach:
ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/516-...e-zasady-i-terminarz
Polecam!
Runda eliminacyjna
W dwóch kolejkach (10. i 11. kolejka LME) rozegramy eliminacje. Suma punktów z tych dwóch kolejek ustawi klasyfikację eliminacji.
W przypadku równej liczby punktów decyduje Reguła Pierwszeństwa - kto wcześniej założył drużynę.
@Barni: aj! puchary w tym czasie ciężkie dla Ciebie. Zdecydowało jednak aż 6 dni, Lojer założył 5 lutego, Ty 11 lutego. Gdybyśmy nie korzystali z WL, bralibyśmy pod uwagę kapitanów. Tu też lepszy Lojer.
Jak nic się nie zmieni, a pewnie nie - mierzę się z Akneo2.
Z pojedynków są derby warszawskich legend LM: Kris kontra Słowik.
Są też mieleckie derby: Dżak - Rymu
Ciekawe starcie Krakusa z Legionistą.
A Lojer awansujący rzutem na taśmę (jak jak po 1. kolejce był poza drabinką) przeciw Staremudobremutomowi, który Wielką Karaibską idzie jak burza! Czarna Perła na wodach Karaibów nie była tak skuteczna
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
jak faktycznie alfabet to składam skargę i strzelam focha !
Karaibska nie karaibska, ofensywa SDT załamie się w Ardenach na San Siro
A tak w ogóle to denerwujące są te ostatnie gole z dupy - Vassilieva i Ondraska. Psim swędem, w ostatniej chwili, Abramowicz sam by to pewnie wepchnął, a Ondrasek nie dość, że się przepchnął do wykonywania karnego, to jeszcze przed strzałem ewidentnie się zatrzymał - karny do powtórki i żółta dla Ondraska.
Szczerze jestem jak najbardziej za sportowa rywalizacja wiec jesli decyduje kapitan to wielkie gratki dla AC MAJLAND za przescigniecie mnie!!

przepraszam wszystkich ktorzy mnie wybrali na 16stke :/ spartolilem xP
@Barni - gramy w automacie wygraj ligę i tamtejsze zasady obowiązują, czyli reguła pierwszeństwa założenia drużyny, więc mało sportowo... Akurat tak się złożyło, że kapitana mam lepszego, i tyle. Jak robiliśmy swój puchar, to decydował kapitan, gole strzelone, gole stracone, itd. Zasady w pełni sportowe obowiązują w meczu finałowym.
Poważnie Krakus???? Ciężko będzie...
Po szybkiej analizie widzę, że nasze składy różnią się jedynie 4 zawodnikami: bramkarz, obrońca i dwóch pomocników. Jak tu zaskoczyć?
Ostatnio zmieniany: 2016/04/21 16:49 przez Legionista.
Legionista
@senior Lojer...może i na San sito byłoby ciężko, ale z tego co sie orientuje gramy tylko jeden mecz, więc chyba ja jestem gospodarzem...zapraszam na estadio National w managui. ☺
a w ogóle to spokojnie, nie boj się Multimedalisto, skład ustalony pod ligę...powodzenia
Czas generowania strony: 0.335 s.