Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy)

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy) 2016/04/21 09:43 # przez nowy
Panowie, o kolejności decyduje alfabet, jak napisał Lojer a w przypadku gdy nie zgadza się to dla Nowego - on jest przede wszystkim pierwszy!

A poważnie, jest taki artykuł o zasadach: ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/516-...e-zasady-i-terminarz Polecam! :)

Runda eliminacyjna

W dwóch kolejkach (10. i 11. kolejka LME) rozegramy eliminacje. Suma punktów z tych dwóch kolejek ustawi klasyfikację eliminacji.
W przypadku równej liczby punktów decyduje Reguła Pierwszeństwa - kto wcześniej założył drużynę.

@Barni: aj! puchary w tym czasie ciężkie dla Ciebie. Zdecydowało jednak aż 6 dni, Lojer założył 5 lutego, Ty 11 lutego. Gdybyśmy nie korzystali z WL, bralibyśmy pod uwagę kapitanów. Tu też lepszy Lojer.

Jak nic się nie zmieni, a pewnie nie - mierzę się z Akneo2.
Z pojedynków są derby warszawskich legend LM: Kris kontra Słowik.
Są też mieleckie derby: Dżak - Rymu
Ciekawe starcie Krakusa z Legionistą.
A Lojer awansujący rzutem na taśmę (jak jak po 1. kolejce był poza drabinką) przeciw Staremudobremutomowi, który Wielką Karaibską idzie jak burza! Czarna Perła na wodach Karaibów nie była tak skuteczna ;)

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy) 2016/04/21 11:27 # przez barni87
jak faktycznie alfabet to składam skargę i strzelam focha ! :D

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy) 2016/04/21 12:36 # przez lojer
Karaibska nie karaibska, ofensywa SDT załamie się w Ardenach na San Siro

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy) 2016/04/21 12:53 # przez lojer
A tak w ogóle to denerwujące są te ostatnie gole z dupy - Vassilieva i Ondraska. Psim swędem, w ostatniej chwili, Abramowicz sam by to pewnie wepchnął, a Ondrasek nie dość, że się przepchnął do wykonywania karnego, to jeszcze przed strzałem ewidentnie się zatrzymał - karny do powtórki i żółta dla Ondraska.

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy) 2016/04/21 13:53 # przez barni87
Szczerze jestem jak najbardziej za sportowa rywalizacja wiec jesli decyduje kapitan to wielkie gratki dla AC MAJLAND za przescigniecie mnie!! :) przepraszam wszystkich ktorzy mnie wybrali na 16stke :/ spartolilem xP

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy) 2016/04/21 14:28 # przez lojer
@Barni - gramy w automacie wygraj ligę i tamtejsze zasady obowiązują, czyli reguła pierwszeństwa założenia drużyny, więc mało sportowo... Akurat tak się złożyło, że kapitana mam lepszego, i tyle. Jak robiliśmy swój puchar, to decydował kapitan, gole strzelone, gole stracone, itd. Zasady w pełni sportowe obowiązują w meczu finałowym.

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy) 2016/04/21 16:39 - 2016/04/21 16:49 # przez Legionista
Poważnie Krakus???? Ciężko będzie... ;)

Po szybkiej analizie widzę, że nasze składy różnią się jedynie 4 zawodnikami: bramkarz, obrońca i dwóch pomocników. Jak tu zaskoczyć?
Ostatnio zmieniany: 2016/04/21 16:49 przez Legionista.

Legionista

11. kolejka LME (32. Ekstraklasy) 2016/04/22 14:47 # przez starydobrytom
@senior Lojer...może i na San sito byłoby ciężko, ale z tego co sie orientuje gramy tylko jeden mecz, więc chyba ja jestem gospodarzem...zapraszam na estadio National w managui. ☺
a w ogóle to spokojnie, nie boj się Multimedalisto, skład ustalony pod ligę...powodzenia

Czas generowania strony: 0.335 s.
Zasilane przez Forum Kunena