14. kolejka LME (35. Ekstraklasy)
... START!
A na starcie:
Akneo2 - Akneo 0:0
Akneo2: Polacek - Vassiljev, Starzyński, Wolski, Mervo(2K)
Akneo: Malarz - Maloca 0 Paixao(1k), Małecki, Boguski, Krasić
Paixao ma też Akneo2, stąd Akneo liczy się jako jeden
Transfery:
Akneo2: kupiony Polacek, a Malarz ława; Mervo za Cabrerę
Akneo: kupiony Maloca; Krasić za Sz. Pawłowskiego
Akneo2 robi różnicę zmianą w bramce a kupiony Mervo kapitanuje. Akneo kapitanem Paixao robi różnicę 1x (jest w składzie Akneo2). Oboje sadzają Mraza. Akneo także Tomasika wprowadzając Boguskiego.
Legionista - Kris -4:0
Legionista: Polacek - Sadlok - Centarski, Vassiljev - Mervo
Kris: Abramowicz - Hlousek - R.Murawski, Wolski - Ondrasek
Transfery:
Legionista: Mervo za Cabrerę; Morioka za Janoszkę; Kuświk za Kędziorę
Kris: Murawski za Janoszkę; Kuświk za Prijovica
Obaj Prezesi sprzedają Janoszkę. L blokuje Morioką. Obaj kupują Kuświka i to nie jest różnica (ale trzeci transfer Legionisty). Kapitan ten sam (Paixao). Kris zaskakuje Murawskim, Legionista robi różnicę Mervo. Kris mając ławkę sadza Szmatułę i Mraza.
Ostatnio zmieniany: 2016/05/06 18:16 przez nowy.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
dziś po meczu Wisły a na 90% jutro po meczu Śląska powinniśmy znać rozstrzygnięcie u nas
Rymu kapitanuje Paixao i tym nie podgoni Akneo w tabeli.
Ale jest Mervo i to tego piłkarza oraz Starzyńskiego i Wolskiego Akneo może obawiać się najbardziej - w składach rywali w pucharze i tabeli.
Za to Słowik (obecnie 3.) robił transfery dawno temu, w sumie trzy (-4) i kupiony Cabrera na kapitana. Wice Nikolić i to może być różnica. Na ławce Cotra i Jóźwiak do wejścia.
Woody też z Cabrerą w składzie i zagra w "10". A -4 wpadło. Kupiony Kucharczyk. Kuchy robi różnicę.
Papi dopiero przyszalał -8 transferami. Paixao kapitan, jest Kuświk i dwóch obrońców Legii.
Grześ nadal bez Dzikiej Kary, za to Mervo i różnica: Gergel!
Krakus transferuje Kuświka i Polacka.
No to jedziem! Powodzenia!
@Kris: pod warunkiem, że zawodnicy z tych meczów, których mamy w składach zrobią więcej niż plac - w przeciwnym razie może decydować występ jednego zawodnika
Legionista
Powodzenia Panowie? Ja będąc nadgorliwy zrobiłem dwie zmiany jeszcze w środę po czym okazało się Cabera i Prio nie grają wiec ich wymieniłem i takim sposobem mam -8 na starcie czad:)
@Papi: miszcz
Legionista
w mordę kopana, gol w doliczonym czasie i Trela zamiast co najmniej 6 pkt ma 2 pkt - szkoda, byłby już plus
Wisła VS Jaga - pierwszy ważny mecz
Optymalny wynik to 0:0
Legionista
@nowy
Miałem utrudniony dostęp do zmian na zebranku. CHciałem zmienić ustawienie i za Cabrere kupić Wawrzyniaka. Tak się zamotałem przez chwilę jak kombinowałem z pomocnikami, że kupiłem w końcu Kucharczyka,Cetnarskiego i Pixi Dixi. Może to pomoc z góry:) zobaczymy. Najważniejszy i tak kpt bo ostatnio robił różnicę dużą...
Czas generowania strony: 0.197 s.