Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 10:53 # przez barni87
cóż 10 miejsce chyba całkiem nieźle jak "oswajanie" się z nowymi realiami fantasy w porównaniu do Anglii :D
nazwałbym to skokiem na głęboką wodę!
biorąc jeszcze fakt że jestem przed takimi prezesami jak Nowy Lojer Malinianka czy Dżakiem (który był na początku dosyć wysoko) to jestem zadowolony :)

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 11:33 # przez nowy
@Barni: gratulacje!! :-) Tym bardziej podziwiam za wytrwałość do końca pamiętając tyle rozmów o Ekstraklasa vs. Inne :)

Choć w tym sezonie "być nad Nowym" to nie był wyczyn. Nie obroniłem nawet "1. strony" i kończę na 21. lokacie. To najgorsze miejsce od 4 lat (22. w 18. sezonie), w ostatnich 7 sezonach było średnio 4. miejsce...

@Akneo2: gratulacje! Bez początku sezonu walczyłaś do końca, skutecznie!

Obok Barniego, świetny powrót "po latach" do LME zalicza Dżak i Sikorka. Po sezonie przerwy Papi.
Ale przede wszystkim Woody. 4. miejsce po 4 sezonach przerwy (oho! Grzesiowi odbiera "czwórki").

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 12:37 # przez slowik
Gratulacje dla wszystkich medalistów! :)

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 12:48 - 2016/05/16 12:49 # przez Woody
Dzięki wszystkim za sezon i graty dla Krisa i Akneo - 2 top chefów zagrało co zrozumiałe w pewniaków i chyba nikt się nie spodziewał, że będziemy mieli takie emocje na koniec bo dalej nie wiadomo jak rozumiem kto na 100 %?

Graty dla Ryma - pokazałeś na koniec cojones ryzykując Jóźwiakiem dzięki czemu obroniłeś podium. Ja sie cieszę, że miałem zabawę do końca - 4 miejsce przed sezonem brałbym w ciemno. Wynika,że kończę honorowo wygrywając ostatnią kolejkę, zaskoczyłem jak mówiłem i już zapowiadam udział w przyszłych rozgrywkach.

DZIĘKI REDAKCJI ZA DOBRĄ ROBOTĘ - zwłaszcza, za obiektywny wczorajszy komentarz Legionisty :D:D:D
Ostatnio zmieniany: 2016/05/16 12:49 przez Woody.

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 14:33 # przez lojer
@Woody - o to to, nie dopuszczać go więcej do mikrofonu samodzielnie, bo nawet jakby chciał coś innego napisać, to i tak mu Legia wychodzi

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 16:57 # przez Rymu
Dzięki wszystkim za rywalizację i gratulację dla Akneo oraz Krisa. Całe szczęście, że Jóźwiak uratował mi podium, bo chyba trzeba byłoby rozwiązać "Predatora" ;)

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 20:52 # przez papi
Panowie szacunek za walke o Mistrza. @Akneo Kris daliscie popis jak robić a czasem właśnie nie robić dużo zmian
@Rymu gratulacje podium. Dzielnie się broniłeś a pół sezonu prowadziłeś

Prezeski i Prezesi dzięki za walkę.

Zajebiste relację Nowy Czarny i komentarze innycy

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 20:58 - 2016/05/17 08:37 # przez nowy
24 godziny po ostatnim gwizdku mamy potwierdzenie. Paixao 3 celne. Bramka Hamalainena. Wybaczcie, że tak długo, popołudniu było to już praktycznie pewne, ale musiałem poprowadzić także inne rozgrywki ;)

Zatem: Kris i Akneo równo w punktach. Regulaminowo potwierdzam:
Kris mistrzem 26. sezonu Ligi Mieleckiej w Ekstraklasie!

2. miejsce dla Akneo.
3. pozycja Ryma.

@Kris: gratulacje!!!! :) Powrót Króla w wielkim stylu i w wielkich emocjach! Co za końcówka!!
@Akneo: gratulacje!! :) Kolejny świetny sezon, pewny lider w klasyfikacji wszechczasów. Walka do samego końca, jak sam pisałeś - do 84. minuty meczu Cracovii i 86. minuty meczu Legii.
@Rymu: jeszcze raz brawa! Długo było po mistrzowsku, ale obrona medalu w ostatniej kolejce Jóźwiakiem - rewelka!

@Woody: gratulacje! Piękny powrót do LM :)
@Papi: gratulacje! Przede wszystkim całego rozegranego sezonu :) I każdej próby wzięcia medalu. Gdybyście widzieli jak Paps na meczu Stali śledził Lecha i raportował Jóźwiaka, Gajosa nie mogąc znaleźć Pawłowskiego..
@Słowik: gratulacje! Jako rzekłeś, grałeś do końca. I bajabongo się sprawdzało :)
@Grześ: gratulacje! Może to nie 4. miejsce, ale "siódemka szczęśliwa" :) Plus Typer. Brawo!
@Krakus: gratulacje! Z dalekich krain trudno zarządzać, ale walczyłeś do końca! Brawo :)

@All: gratulacje Wszystkim, którzy uznają swój wynik za dobry, jak np. Barni, że był przede mną :) Brawa za walkę do końca wszystkim walczącym. Brawa za udział w 26. sezonie także dla tych, którzy już wcześniej zgubili klucz do klubu, ale byli z nami. Niedługo podejmiemy walką na nowo! :)
Ostatnio zmieniany: 2016/05/17 08:37 przez nowy.

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/16 23:23 # przez Legionista
@Kris: wielkie gratulacje za Dublet! Jak Ty to zrobiłeś? :)
@Akneo: równie wielkie gratulacje bo również na mistrza zasługiwałeś :)
@Rymu: gratulacje! zasłużone podium a niewiele brakło do wyższych pozycji :)

@Woody: gratulacje kolejki i wyniku! A mój komentarz był obiektywny :D LEGIA!! :D

@ALL: gratki dla wszystkich biorących udział w tym jakże ciekawym i zaskakującym sezonie! Więcej takich proszę! :) :) :)

@Nowy: Najwieksze gratulacje! Ale nie za wynik a za całą resztę! Gdyby nie Ty to nie byłoby tego wszystkiego.
P.S. patrząc na Twoją pozycję i wynik to Twoje ostatnie zdanie brzmi słabo... :P

Legionista

16. kolejka LME (37. Ekstraklasy). Ta Ostatnia 2016/05/17 05:32 # przez Krakus
Gratulacje dla zwyciezcow Kris i Akneko piekna walka! i pokonanych:) u mnie pomysl postawienia na Lechie w ost meczu wydawal sie szalony wiec nie zdziwilem sie jak chlopaki dali dupy po calosci i zamiast pucharow maja wakacje...

Wielki szacunek Nowy za prowadzenie relacji i analizy. Bez tego nie byloby to samo:)

Btw: kiedy nowy sezon startuje? ;) koniec lipca?

Czas generowania strony: 0.267 s.
Zasilane przez Forum Kunena