Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/02/03 02:33 - 2017/02/03 02:33 # przez Krakus
Legia sie zbroi ale to o dziwo Wisla jest najbardziej aktywna w tym okienku jak dotad 5 transferow. Z ofensywnych narazie tylko Stilic choc jest szansa jeszcze na skrzydlowego z Kolumbii.

m.sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/663630...fensywa-wisly-krakow

@nowy: Co o tym myslisz? Beda z tego punkty? :)
Ostatnio zmieniany: 2017/02/03 02:33 przez Krakus.

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/02/04 10:07 # przez nowy
O! Taki transfer. Kuciak w Leg... wróć! w Lechii www.trojmiasto.sport.pl/sport-trojmiasto...asy-lechia-chce.html

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/02/04 10:40 # przez Krakus
No dzieje sie w tym okienku, Lechia z aspiracjami i kadra na mistrzostwo, do tego Jaga, Legia i Lech no i Termalica :)

Dobrze ze liga wraca juz w kolejny weekend ciekawe ktora ekipa zaskoczy pierwsza

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/02/04 14:30 # przez Legionista
Lechia robi mega transfery! Ewidentnie idą na mistrza. Juz mieli mocna ekipe a jeszcze tak sie wzmacniaja. Jedyna luka to napad.

Legionista

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/02/04 20:07 - 2017/02/04 20:08 # przez grzes
Już nie, zakontraktowali reprezentanta curacao z Holandii van kessela, ostatnio slavia Praga.
Ostatnio zmieniany: 2017/02/04 20:08 przez grzes.

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/02/04 23:11 # przez Legionista
Masakra... no to Legia w mojej opinii ma wreszcie godnego rywala. Z tym że nazwiska same nie grają a Legia to jednak doswiadczenie. Tak czy siak myślę ze w lidze mogą mocno namieszać.

Legionista

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/02/05 07:48 # przez Krakus
Ten Van Kessel wypozyczony tylko na pol roku z opcja kupna. W Slavii wogule nie zaistnial a czeska liga jednak bardziej podobna poziomem do polskiej. Watpie by w pol roku wygryzl kogos ze skladu

W dodatku to skrzydlowy gdzie w Lechii maja w pomocy dosc silna kadre a miejsc do gry nie przybedzie. W ataku za to tylko Kuswik lub chimeryczny Paixao

Lechia kadre ma ale czy wszyscy pogodza sie z rotacja badz lawka? Bedzie ciezko znowu o wytypowanie skladu :)

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/06/13 14:20 # przez nowy
Odkurzam temat. Przyda się.

Tu przegląd transferów: www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=91&runda=1

Rzuciły mi się w oczy: Forsell i Kądzior w Cracovii.

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/06/13 16:27 # przez Legionista
Mnie bardziej zastanawia co zrobili włodarze Jagiellonii - zatrudnili w roli trenera niejakiego Mamrota :)

Jak dla mnie to spore ryzyko dla klubu a w dodatku mało znany trener z niższych lig może nie zatrzymać gwiazd drużyny - głównie Kostii.

Legionista

Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem 2017/06/14 09:55 # przez nowy
a może właśnie taki Mamrot zrobi robotę w Białymstoku. Smółka też był "noname".
Za Mamrotem niższe ligi, ale aż 7 lat w Chrobrym Głogów. Tu więcej www.sport.pl/pilka/7,65039,21951859,ekst...ner-jagiellonii.html

Czas generowania strony: 0.117 s.
Zasilane przez Forum Kunena