Ekstraklasa po sezonie, przed sezonem
Ostatnio zmieniany: 2017/02/03 02:33 przez Krakus.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
No dzieje sie w tym okienku, Lechia z aspiracjami i kadra na mistrzostwo, do tego Jaga, Legia i Lech no i Termalica
Dobrze ze liga wraca juz w kolejny weekend ciekawe ktora ekipa zaskoczy pierwsza
Lechia robi mega transfery! Ewidentnie idą na mistrza. Juz mieli mocna ekipe a jeszcze tak sie wzmacniaja. Jedyna luka to napad.
Legionista
Już nie, zakontraktowali reprezentanta curacao z Holandii van kessela, ostatnio slavia Praga.
Ostatnio zmieniany: 2017/02/04 20:08 przez grzes.
Masakra... no to Legia w mojej opinii ma wreszcie godnego rywala. Z tym że nazwiska same nie grają a Legia to jednak doswiadczenie. Tak czy siak myślę ze w lidze mogą mocno namieszać.
Legionista
Ten Van Kessel wypozyczony tylko na pol roku z opcja kupna. W Slavii wogule nie zaistnial a czeska liga jednak bardziej podobna poziomem do polskiej. Watpie by w pol roku wygryzl kogos ze skladu
W dodatku to skrzydlowy gdzie w Lechii maja w pomocy dosc silna kadre a miejsc do gry nie przybedzie. W ataku za to tylko Kuswik lub chimeryczny Paixao
Lechia kadre ma ale czy wszyscy pogodza sie z rotacja badz lawka? Bedzie ciezko znowu o wytypowanie skladu
Mnie bardziej zastanawia co zrobili włodarze Jagiellonii - zatrudnili w roli trenera niejakiego Mamrota
Jak dla mnie to spore ryzyko dla klubu a w dodatku mało znany trener z niższych lig może nie zatrzymać gwiazd drużyny - głównie Kostii.
Legionista
Czas generowania strony: 0.117 s.