2. kolejka LME
Nikolić w 1. składzie. Chyba uda mi się obejrzeć mecz
Eh. Vassiljev przymierzany, ale podpaliłem się na Pogoń (i cenę Delewa).
Barni już dał mi znaka, że go ma i goni. @Barni: brawo!
Ktoś jeszcze? W czołówce nie można znaleźć.
Edyta: po tabeli już widać, że Konik wyciągnął asa z plecaka

Dosłownie, bo Vasiljev kupiony.
Ostatnio zmieniany: 2016/07/23 20:35 przez nowy.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Jest jeszcze Lojer z Vassiljevem!
@Legionista: Arka - Wisła. No Wisła grała kiszkę, jak napisał Krakus - z taką obroną to nie mogło się udać. Zresztą pierwsze dwie bramki to rykoszet i Miśkiewicz. Pamiętajmy też, że Arka wyraźnie rządziła w I lidze a w Niecieczy jakby na tremie - więc to nie taka niespodzianka aczkolwiek w rozmiarze wyniku już tak.
Dziś bardzo ciekawie w Poznaniu. To odpowiedź na wiele pytań.
Niko zagrał, ale na moje szczęście tylko poprzeczka. Gorzej, że Hlousek nie zaliczył czystego konta..
Moulin przesuwa się niżej na mojej liście życzeń. Hamalainen to chyba tylko na wyrwanie zęba Lechowi sprowadzony. Jak ważny jest Guilherme, było widać. A Śląsk postraszył mistrza. Morioka przesunął się nad Moulina w moim notesie
Dzisiaj na plus Reca i Pilarz ktory wszedl za Trele. Po cichu licze ze nie bede musial robic transferu bramkarza xD
Na minus ...info. ktora mnie calkowicie zmylila ze Mraz nie zagra! Siedzi u mnie na koncu lawki ze strzelona bramka !!! Byloby chyba za dobrze jakby mi zapunktowal ;/
@ Nowy szaleje, u mnie piach i następne kolejki to spokój grabarza w odrabianiu strat
Nie przejmuj sie grzes nie ty jeden bedziesz teraz mozolmie odrabiac straty:) popatrz na moja lawke rezerwowych!
Sezon dlugi na szczescie.
Ostatnio zmieniany: 2016/07/24 20:48 przez Krakus.
Tu Papi Nowy i Piru. Siedzimy w Warce. Pijemy piwo i mówimy stanowcze Nie dla parówkowych skrytożercòw
Nowy mówi że Lm wygra a Piru typera a Papi wszystko inne
Pozdrawiamy serdecznie
grzes napisał: @ Nowy szaleje [...]
Szczególnie na ławce. Reca 8 i Warcholak 11

Jednak niedziela poprawiła nastroje - Cotra z asystą, Polacek. I odpowiedzi co do Lecha. A także kolejny plus dla Zagłębia.
@Krakus: gratuluję ławki, witaj w klubie
@Papi: no to ustalone
Zagłębie zagrało po raz kolejny fajny ofensywny futbol. No i mają Starzyńskiego!
Wynik Arki mimo wszystko zaskoczeniem, Wdowiec otwrcie jechał po 6 pkt a z teoretycznie słabszym dostali straszne lanie... Bramek nie widziałem ale wynik poraża! Dobrze, że mam Sołdeckiego
Lechia to nadal wielka niewiadoma... Ostatnio zagrał M. Paixao i strzelił bramkę to dzisiaj... posadził go NOWAK na ławce a wpuścił Kuświka :/ Ich futbol to kolejna niewoadoma - grają z przewagą zawodnika od 8. minuty meczu, dominują w I połowie ale strzelają tylko jedną bramkę. W II połowie to Łęczna przejęła "pałeczkę" i prowadziła momentami długo grę.
Legia dopina transfery "last minute"

Oby wypaliły bo krucho będzie...
Legionista
@Nowy: masz notes?!?!?!

To jeszcze trochę w nim pokreśl

Ale gratulacje wyniku a przede wszystkim miejsca! To już chyba Twoja "życiówka":
1. od początku sezonu liderujesz;
2. liderujesz 2 kolejki z rzędu;
Legionista
@Legionista Nowego wyczyn to pikuś w porównaniu z moim !
DRUGI wynik kolejki w EKSTRAKLASIE ;P czyli viceprezes kolejki
Czas generowania strony: 0.106 s.