15. kolejka LME
Graty dla tych co awansowali dalej!
@Nowy: to Twój życiowy sukces?

Wybacz tą uszczypliwość ale musiałem
@Kris: zapraszam do loży szyderców
Legionista
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Na pewno pisalem pod wplywem emocji,liczylem ze zaskocze grono ligimieleckiej pokonujac lojera. Na pewno nie chcialem nikomu zwyciestw ująć. Na swoim przykladzie przegralem dwa finaly w angielskim pucharze. I doskonale pamietam oba te finaly i przez co przegralem. Walcot(zakala rodziny) i ten jego slupek w ostatniej minucie meczu...pech jak cholera, drugi final to polowa moich pilkarzy decyzja trenera nie zagrala z powodu europejskich rozgrywek. Tak czy siak nie mamy zadnego wplywu na to co dzieje sie na boisku i dlatego ta gra jest tak wciagajaca bo wywiera mase emocji i negatywnych i pozytywnych.
Ostatnio zmieniany: 2016/11/06 22:47 przez barni87.
NO to mamy wyniki 1/8 finału
Barni, BARNI MIELEC - Lojer, AC MAJLAND 128:155 (62:73, 66:82)
Akneo, AKNEO - Dżak, Rockers Stal 128:121 (68:61, 60:60)
Morwi, KUL Mielec - Grześ, team 4 127:122 (53:61, 74:61)
Rymu, Predator Mielec - Elessar, Maziar Team 137:142 (69:70, 68:72)
Akneo2, Akneo2 - Picio, FC PICIO 114:118 (53:64, 61:54)
Nowy, NaNowo - Kris, FC Mielec 146:128 (72:57, 74:71)
Konik, Wiśnia Trzciana - Kushina, Shinobi 135:145 (57:66, 78:79)
Unreal, FC Unreal - Lukaszz, Ekipa Szafera 109:133 (52:61, 57:72)
Czyli w ćwierćfinałach
Lojer, AC MAJLAND - Akneo, AKNEO 0:0 (0:0, 0:0)
Morwi, KUL Mielec - Elessar, Maziar Team 0:0 (0:0, 0:0)
Picio, FC PICIO - Nowy, NaNowo 0:0 (0:0, 0:0)
Kushina, Shinobi - Lukaszz, Ekipa Szafera 0:0 (0:0, 0:0)
Więcej w najbliższych dniach.
Gratulacje wygranym! Chwała pokonanym!
Ostatnio zmieniany: 2016/11/07 09:03 przez nowy.
@Barni: otóż to, emocje - niezależnie od wpływu szczęścia czy wiedzy. Jak to w piłce.
Pewnie 4 na 5 pojedynków z Krisem przegrałbym, ale jak Polska z Niemcami - miałem swój czas. Czy szczęście moje i pech Krisa? Zależy jak definiować szczęście i pech. Np. słupkiem a może decyzją transferową lub kapitanowaniem

W każdym razie szczęściu trzeba pomóc albo ono pomoże w naszych wyborach. Wiemy też, że Puchar rządzi się swoimi prawami i w przeciwieństwie do ligi tu większe znaczenie ma to umowne szczęście - sytuacje, na które nie mamy bezpośrednio wpływu.
@Legionista: musiałeś

Życiowe nie, ale na pewno jeden z większych ostatnio. Teraz tylko trudniej, bo zawieść Krisa jest łatwiej niż spełnić oczekiwania i dopełnić szczęścia
@Barni - dzięki za pojedynek i gratki. Z zastrzeżeniem jednym - nie byłaby to niespodzianka, gdyby wynik był odwrotny, moje pucharowe sukcesy są mizerne...
Teraz Akneo - szykuje się bój podiumowy. Spotkałem dziś rano Morwiego, przypadek? - nie sądzę ;D
Z dotychczasowych zwycięzców już nie ma Krisa, Konika i Ryma. Zostali jeszcze Elessar i Akneo. Grają z Lublinem, przypadek? - nie sądzę
Lojer
2 tyg do meczy wiec troche czasu jest...ciekawe co z Niko czy faktycznie ma zlamana reke???
Ostatnio zmieniany: 2016/11/07 09:38 przez Akneo.
Jak pisze Akneo, przed nami przerwa reprezentacyjna. Wiele może zależeć od sytuacji Nikolica (czytałem o 4 tygodniach pauzy).
Pod Lojera grają już "przypadki"

ale i pucharowa forma, w 1/8 zdobył najwięcej punktów. Ale w pucharowej był też Rymu a jednak - pokonałby wielu, ale nie w tej parze.
(Kushina)Shinobi gratuluje awansu. Nikolic załatwił sprawę, powodzenia
Ostatnio zmieniany: 2016/11/07 13:20 przez Konik.
Czas generowania strony: 0.151 s.