3. kolejka LME (23. Ekstraklasy)
Pewnie się jeszcze zmieni bo chyba punkty rezerwowego kpt się dograją po kolejce a niektórzy mają Marco. W każdym razie jestem i tak zdziwiony, zwłaszcza, że transfery średnio trafione - Dabrowski nie zagrał więc 0 ( z drugiej strony Wójcicki byłby na -1 ) obrona L miała zagrać lepiej.
BTW: Necid ma coś z Rasiaka, gra jak młody buk i tylko koneserzy są w stanie docenić jego wkład.
Ostatnio zmieniany: 2017/02/27 09:59 przez Woody.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
ladnie , ladnie to idzie na razie, duzo radosci ta kolejka przyniosla...strategia na ekstra mecz jest prosta do bolu, dziwie sie, ze macie inne ..niemniej podbije jeszcze swoja przewage przez 2-3 kolejki i wtedy Wam pomoge dopiero
Ładnie trafione transfery u mnie - Hrdlicka i Helik (obaj Ruch) po 7 pkt no i Niezgoda w ataku 6 pkt czyli zaciąg chorzowski dał 20 pkt.
Legionista
ładnie to sędzia wydymał śląsk ;]
@Legionista: gratki za transfery dobrze ze podganiasz pamietaj ze nie interesuja Nas pojedynki kanapowe w tym sezonie
Ostatnio zmieniany: 2017/02/28 06:41 przez Krakus.
Sędziowie też "grają" w fantasy. Niezgoda odrabia mi w części Boguskiego tym "wywalczonym" karnym.
U nas w lidze ciekawie. Wygrywa Grześ awansując do TOP10, Krakus zgłasza aspiracje do lidera, ale wciąż rządzi Woody - 6. w generalce!
W typerze Starydobrytom ucieka, Dżak mocno w górę a Lojer już nie musi odwracać tabeli.
Szczegóły wkrótce!
Dzięki! Cel pierwsza 10 dla LM. Make liga mielecka great again!
Innymi słowy: po dawny blask Ligi Mieleckiej

w 1 lidze startuje z takim przesłaniem więc się przyłożę!
@Krakus: dzięki! To jest oczywista sprawa

Jak już się tam ugościsz na podium to zarezerwuj mi jedno miejsce
Legionista
Czas generowania strony: 0.145 s.