Lekkoatletyka
Temat na nowej stronie (od 2013) nieporuszony. Otwieram na nowo.
Oglądacie Mistrzostwa Europy? Na pewno trafiają do Was informacje o medalach.
Ostatnio wyłączyłem się sportowo, tym bardziej jak wyszły nam piłkarskie MŚ; jak wygląda polska piłka klubowa w Europie i że Stal nie gra w Mielcu

Ale właśnie oglądam ostatni dzień ME; szukam informacji jak to się zmienia lekka w naszym kraju (Wilkowicza polecam, który szykuje chyba taki tekst,a nawiązał ostatnio, że 10 lat temu lekka to był np. pijany działacz na trawniku na Igrzyskach w Pekinie; a teraz medal za medalem z pomysłem organizacyjnym i wizją na przyszłość).
To nigdy nie będzie futbol; ale kto wie czy nie rośnie nam coś na kształt skoków - kolejny element, który narodowo będziemy śledzić, dopingować i "znać się".
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
@Nowy: chyba trochę zmarginalizowałeś Lekkoatletykę
My oglądamy wszystko od samego początku - każdy wieczór z emocjami! I z tego co wiem to nie tylko my oglądamy

Ja zresztą od zawsze oglądam ile tylko mogę.
A jedną z najlepszych reprezentacji jesteśmy już od kilku lat ale z roku na rok wygląda to coraz lepiej

Tą edycję ME kończymy medalowo na drugiej pozycji minimalnie ustępując Brytyjczykom.
Legionista
U nas lekka na czele rodzinnego oglądania. Piłka nożna tylko z młodym, a lekka w komplecie i z emocjami.
I do tego jeszcze w Lublinie były mistrzostwa Polski 3 tygodnie wcześniej, obecność obowiązkowa przez wszystkie trzy dni - na żywo też fajnie się ogląda.
Mistrxostwa Europy się fajnie igląda ale MŚ jak dochodzi afryka i usa to już dla mnie bicie się nie równych xD do tego dochodzą zmiany płci faceto-mutanty i to trochę psuje emocje...
Czas generowania strony: 0.165 s.