Wygraj Polską Ligę Siatkówki
Startuje WPLS czy któryś z Prezesów grał, gra lub będzie gral? Mam zamiar zadebiutować, mile widziane dobre rady

Dziękuję.
pls.wygrajsiatkarskalige.pl/
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Hej. Ja grałem w wygrajpluslige-mężczyżni 2 lub 3 lata temu, nawet pare złotych wygrałem. Czemu nie gram, czy ewentualne wskazówki-łatwiej pogadać. Jak Grześ ma Twój tel. To mogę dźwięknąć lub inna forma kontaktu , bo łatwiej bezpośrebnio niż pisać /choć same sklady zmienione w 80 % więc co do nazwisk to trudno będzie/
Nie będę grał z jednedi powodu: kolejki sa rozwleczone na cały tydzień. To i tak nic. Bodajże w listopadzie/początkiem grudnia zaczynają się puchary. Mecze są przekładane na potęgę. Robią się kolejki łączone tzn. Zawodnicy danej drużyny w danej kolejce pkt podwójnie, inne drużyny nie punktują wcale. W pewnym momencie nie wiesz w jakiej jesteś sytuascji w tabeli czy są i ile meczy zaległych itd. Po prostu robi się to mało przejrzyste, no chyba że masz mega czasu wolnego i nad tym dasz rade panować. To z zakresu organizacji. Jak się zdecydujesz to coś tam z merytoryki pomogę, choć jaj kumasz siatkę to regulamin Cię naprieadzin
Czas generowania strony: 0.118 s.