Pochwalę się

W środę odbył się pierwszy finał akcji W drodze po dawny blask (zajawiany tu Fans4Club). Zaproszeni zostali ci, którzy dołączyli do akcji kupując koszulkę meczową, książkę/piłkę z autografami i foto oraz trening z piłkarzami.
Z LM było nas dwóch: Rymu i ja.
Rymu ma koszulkę meczową Żeglenia. O proszę:
Ja kupiłem koszulkę Libery:
A także książkę trenera mentalnego Stali z autografami piłkarzy, która będzie do wygrania na Spotkaniu LM
Więcej zdjęć:
www.hej.mielec.pl/galeria/art5906.html
Artykuł z wideo
www.hej.mielec.pl/sport2/nowosci-dla-kib...iace-foto-wideo.html
Po akcji mogliśmy porozmawiać z piłkarzami. Rymu wziął autograf Żeglenia na koszulkę. Ja zamieniłem kilka słów z Liberą (autograf mi zostawił) - w przyszłym sezonie ma zostać w klubie.
Po raz pierwszy tak cieszyłem się zbierając autografy (dla siostrzeńca Dżaka) od turnieju w 1999 dla Zygi (wtedy m.in. Citko, Czereszewski)

Plus rozmawiałem z Getingerem - Marsylczyk z Ligi Mieleckiej mówił, że chłopaki w Stali grają w fantasy (on sam wciąż gra w Hattricka!), może uda się ich ściągnąć do LM.
Mateusz Cholewiak podpytany o Ruch rzekł, że też o tym słyszał od dawna

No i oczywiście fajna sytuacja. Maciek Jaskot, którego część z nas zna - wyczytuje mnie po odbiór nagrody, z szeregu piłkarzy wychodzi Bartosz
Reszta nagród jest do odebrania w klubie lub będzie w lipcu - bo nas z LM było więcej w tej akcji. W tym kubki i szalik na Spotkanie LM. Mam nadzieję, że to będzie dostępne do Spotkania!