Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

FKS Stal Mielec 2015/2016

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/08/27 09:44 # przez lojer
Brawo Stal!

@nowy - odpisali mi tak:
"dziękuje za taki sygnał, klub jako organizator nie pozostanie na takie uwagi obojętny i konstruktywną krytykę przyjmujemy jako bodziec do działań i tak też się stanie w tej sprawie.
Wspomniany “kibic” który zasiadał na sektorze K na miejscu ..... (wykropkowanie moje) na pewno zostanie zweryfikowany i jeśli jest Pan mieszkańcem Mielca lub miałby Pan możliwość podejść do siedziby Klubu celem potwierdzenia czy to ta osoba która zajmowała to miejsce byli byś my bardzo wdzięczni ponieważ nie zawsze kibice zajmują miejsca przypisane na bilecie a nie chcieli byśmy pomówić niewinną osobę.
Jeszcze raz potwierdzam że klub nie jest obojętny na takie zgłoszenia i do każdej sprawy podchodzimy poważnie."

Odpisałem, że nie mogę podjechać, ale opisałem delikwenta. Jeszcze raz ich przyatakuję, czy coś z tym zrobili, poza zapewnieniami, że zrobią. Jakby co, to może ktoś z LM będących na meczu będzie mógł podejść do klubu i rozpoznać barana?

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/08/27 10:44 # przez nowy
Mamy lidera! :D

Bramki z meczu

Łętocha zrobił to, za co go chwaliliśmy :)
Asysta Nowaka, a jak!

I niech tak zostanie:

@Lojer: ja mogę podejść. Zdzwońmy się w szczegółach.
Załączniki:

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/08/30 18:07 # przez grzes
Stal liderem i po tej kolejce, po zwycięstwie przewaga może być już pięcio punktowa

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/09/01 09:02 # przez nowy
Ależ mecz za nami! Miał wszystko.

Pierwsza połowa a właściwie jej większa część fatalna. Wyglądało na to jak Stalowcy chcieli na stojąco ograć ostatni zespół tabeli. Skarceni dwa razy, po wielkich błędach Libery - niestety moja opinia o bramkarzu wróciła do początku sezonu.
Do tego dwie setki - najpierw Żegleń z 11-12 metra mając czystą pozycję.. nie trafił w bramkę.
Później Prokić mijający bramkarza, pusta bramka i.. poślizg.
Za to ostatnia akcja - najsłabszy na boisku Żegleń dorzuca idealnie na głowę Łętochy i ten, jak to on potrafi - głową gol.
Ciekawy obrazek: po strzeleniu gola Łętocha z piłką w ręku, z palcem na ustach uciszał Kusocińskiego. Bo na pewno znowu mu się tam dostało. Jestem pewny, że nasz "faworyt" znafca tam był - już na derbach uwziął się na Łętiego. Z relacji Teścia wiem, że był tam starszy gość, co wykrzykiwał na Łętochę - zwrócono mu znowu uwagę. Na drugą połowę.. nie przyszedł. Może to on.

Druga połowa to już dominacja naszych. Myślę, że bardzo ważna była szatnia. Na pewno dużo dała bramka. Łętocha, który nie jest tym Łętochą sprzed 2 lat, walczył dobrze. Wreszcie pokazał, że jest szybki (do jednej z piełk dobiegł szybciej niż Prokić).
I choć wróg miał poprzeczkę, choć strzelał celnie - teraz Libera bronił wszystko.
Choć Stal próbowała, brakowało czegoś (a to Nowak nie zdążył do fajnej piłki Żubrowskiego; a to później minimalnie niecelnie z wolnego). No i pokazały się nasze dwie wieże - najpierw Zalepa, później Bierzało wykorzystali swoje głowy i Stal z 0:2 wyszła na 3:2.

Jak rzekł na trybunach Elvis: takiego meczu potrzebowała Stal. Zarówno Drużyna, jak i Kibice.
To podnosi morale, wiarę - a i ona przyda się nam na trybunach. W pierwszej połowie przy 0:2 było "Mielec grać, kurczak mać".

Mecz miał wszystko - od błędów i baboli, przez 0:2 i gwizdy, po pogoń za bramkami i wreszcie zwycięstwo. Coś pięknego!

Tu opis dłuższy klubowy: www.facebook.com/stal.mielec.oficjalna/posts/1020434964680445:0
Są już bramki "zza bramek":

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/09/01 09:32 # przez grzes
@ nowy trzeba dodać, że elvis przewidział obie bramki po przerwie, a ty dostałeś to co chciałeś - gola do szatni
i faktycznie w meczu było wszystko, tak wszystko - teraz wyjazd do Wejherowa, póżniej w Mielcu Legionovia z odrodzonym Jankowskim, który strzela prawie co mecz gola

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/09/01 16:33 - 2015/09/01 16:35 # przez nowy
Jak Grześ mówi - pilnować żeby Elvis chodził na mecze - bo jak powie, tak się staje :) Obie bramki (2 i 3) przewidział. No ale w takim towarzystwie (drużyna LM w składzie Grześ, Elvis, Nowy) musi być do przodu!

Pełny skrót. Widać obrót sprawy.

Nie pokazali ciekawego obrazka: do wejścia szykuje się Radulj (w tym roku nie grał, bo w przerwie zimowej chyba Połaniec w sparingu go połamał), wbiega a za stadionem (na "dwójce") sztuczne ognie :) Taakie powitanie.
Jak się okazało, to była część oprawy z młyna.
Ostatnio zmieniany: 2015/09/01 16:35 przez nowy.

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/09/01 23:50 # przez Legionista
Ależ to pięknie wygląda - Stal pierwsza z przewagą już 5 pkt po zaledwie 6 kolejkach :D

Legionista

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/09/02 11:43 # przez lojer
@Nowy @Rymu @Grzes @Papi @Slowik i wszyscy będący na meczu ze Stalową Wolą

To działa! Kropla drąży skałę. Zakazu dla gościa nie ma, ale jest realne działanie - na sektor B, czyli młyn. A tam jak mówiliście - spróbuje swoich sił, to dostanie w palnik i się zakończy kariera meczowa.
Poniżej odpowiedź z klubu:
"Potwierdzam osoba ta została zidentyfikowana i wezwana do klubu celem złożenia wyjaśnień. Przyznał się do występku i nawet przeprosił a wejściówkę którą posiada została mu przebukowana na sektor B.
Klub nie chciał by od razu karać zakazem klubowym , mam nadzieje ze taka sytuacja z tym kibicem więcej się nie powtórzy a na sektorze B będzie mógł swoje emocje wylewać do bólu."

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/09/02 17:47 - 2015/09/02 17:48 # przez nowy
Noo, bardzo dobrze! Tam będzie się mógł "wykazać".
Brawo Lojer za reakcję!

Swoją drogą, na Błękitnych byliśmy na F (w zasadzie dołączyłem do Grzesia i Elvisa) a tam choć trafił się taki jeden spec, to zdecydowanie mniej zaangażowany. W każdym razie tam większa kultura - wiadomo, siedzimy, mało dopingujemy, jemy słonecznik, ale można w spokoju zobaczyć mecz czy pogadać z kimś obok o meczu.
Ostatnio zmieniany: 2015/09/02 17:48 przez nowy.

FKS Stal Mielec 2015/2016 2015/09/05 18:53 # przez lojer
Chłopaki idą jak burza - z Gryfem wygrana na wyjeździe 2-1!

Czas generowania strony: 0.334 s.
Zasilane przez Forum Kunena