FKS Stal Mielec I liga 2016/2017
@Grześ: uf, jak dobrze, że niedziela. Bo w sobotę mi w kalendarzu wcześniej napisali

Uzupełniam kalendarz jak najszybciej!
Kto wybiera się na mecz: Drużyna LM jest na sektorze M, rząd 12 i 13 po środku. Karnety wokół nas i u góry wykupione, ale miejsca poniżej może będą wolne.
Swoją drogą - karnety mamy już w komplecie. We wtorek udało się domknąć sprawę.
@Grześ: gdzie jest źródło tej listy stypendiów?
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
ps @Grześ: mam dziwne przeczucie, że właśnie kombinujesz jak przedłużyć urlop do wtorku
kombinacje się skończyły, wracam w niedzielę szkoda, tym bardziej, że do sosnowca była tylko ok. godzina jazdy, ale urlop i rodzina - w sezonie będzie przynajmniej spokój
@Grzes: z transmisjami bedzie tak, ze im wieksza marka klubu, im wieksza frekwencja na stadionie, forma sportowa i im wieksza ogladalnosc w poprzednich meczach, to tym wieksze szanse na transmisje.
Nie da sie ukryc, ze gornik bije reszte klubow w tych kryteriach i ja sie polsatowi nie dziwie.
Mam nadzieje, ze bedzie jednak pare transmisji stali.
W internetach śmieją się, że w poprzednim sezonie była Arka TV, teraz będzie Górnik tv albo Tychy tv.
Z jednej strony nie ma co się dziwić jako Słowik napisał, ale zobaczymy czy jak będzie padaka na Śląsku czy pokażą inne mecze - oprócz Mielca (a lepiej Stali na wyjeździe) może Idzie?
Pewnie GKS Katowice też będzie transmitowany często.
Co do Górnika, to nie mam nic przeciwko transmisji jego meczu z drugiej kolejki. Zapowiada się smakowicie
Kiercz oficjalnie w Stali! Defensywę mamy mocną. Cieszy.
stal wygrywa w Tomaszowie 2-0 po golach Sobczaka i Szczepańskiego, teraz Wisła Płock w Mielcu najprawdopodobniej w środę 27/07 o 19;00
Czas generowania strony: 0.144 s.