FKS Stal Mielec I liga 2018/2019
Ostatni sezon słabo. Wcześniej wyglądało lepiej.
Po angielsku się dogaduje (rzadkość), makaron na głowie jest

,
!Vamos Mendi!
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Zawsze mnie niepokoją takie transfery last minute z zagranicy. Ale może to nie jest szukanie byle kogo na szybko, może to tylko moje czarnowidztwo
Ostatni last minute był Skoflek, szału nie zrobił.
Nie ma już Nice 1. ligi, jest Fortuna 1. liga - ponoć dwa razy więcej kasy. Polsat robi dobrą robotę.
nieco ponad 8 godzin do inauguracji sezonu, ponownie Stal go inauguruje
Łatwe, fajne zwycięstwo. Duża przewaga stali, niewielkie błędy w obronie, super wprowadził się spychała i tomasiewicz. O obronie trudno coś więcej powiedzieć, Kiełpin broniąc karnego potwierdził, że można się po nim wszystkiego spodziewać. Za tydzień w niedzielę mecz z puszczą Niepołomice o 19:20.
mecz 3 kolejki z Wartą w Poznaniu będzie w TV 4/08 (sobota) 17:45
Zmiana, Polsat pokaże inny mecz w tym terminie. Szkoda.
To pewne? Na stronie fantasy jeszcze wisi mecz Warty z nami jako transmitowany...
@Grześ
A mnie Tomasiewicz na razie nie przekonał - kilka irytujących strat i niewykorzystana setka.
Na plus rzeczywiście Spychała.
Zauważam, że karnego nie było, ale był w niego zamieszany (żeby polecieć Szpakiem): nie kto inny, tylko Solić
Coś wiadomo dlaczego Gancarczyka żadnego nawet na ławce? Sobczak? Kiercz?
Cieszy tak szeroka kadra, ale coś czuję, że się jednak odchudzi do końca okienka.
Trudno coś powiedzieć o sile Stali, bo Garbarnia bardzo przestraszona i praktycznie nie stworzyła zagrożenia. Spotkanie z gatunku do odhaczenia. Z najbliższych wyjazdów też liczę na komplet punktów (Puszcza, Warta i Bytovia).
Ostatnio zmieniany: 2018/07/23 11:48 przez lojer.
Czas generowania strony: 0.446 s.