11. kolejka LME
Po dłuższym niż ostatnio oddechu wracamy do Ekstraklasy.
A pewnie Ekstraklapy, gdzie liderem klub, który nie daje rady "komuś z Cypru".
I to mecz tego klubu uchodzi za mianą meczu kolejki - w Krakowie gra Wisła z Legią.
Ile transferów?
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
transfery będą dwa, ale nie te wymuszone, trzeba zapewnić sobie w tej kolejce awans z grupy w PLM po wygranej z morwim
Wp schodzi na psy. Jeszcze nie przeliczyli tabeli po wczorajszych spotkaniach.
no, Konik rewanżuje się Patik za poprzednią porażkę
hitowy pojedynek Koma - Lojer jest kitowy w punktach, ale Lojer wraca do nieważne-jak-grasz-ważne-że-3-punkty-masz
i ja jestem blisko wygranej w pucharze. Jeno Podgórki musi być placowy dziś.
Konik chyba się nie zrewanżuje... czekam na doliczenie punktów Visnakovsa i wtedy Konik przegra dwoma punktami. Chyba że Nakoulma wszedł z ławki...
AS Massud napisał: Wp schodzi na psy. Jeszcze nie przeliczyli tabeli po wczorajszych spotkaniach.
fantasyliga jest chujowa strasznie. raz że może tylko wejść zawodnik rezerwowy na tej samej pozycji (co nie jest zgodne z rzeczywistością), a dwa że nie ma wicekapitanów (i przez to mi kpt zagrał na 0 w tej kolejce) :/
@Patik: fakt i racja! Nie zauważyłem rezerwy
@Golden: jeno rozpoczynając grę wiedziałeś jakie są zasady
FL nie jest dobra, ale WL też szwankuje.. Kto nie gra w WL a chce narzeka na FL - niech spróbuje WL. Przed kolejnym sezonem będziemy głosować gdzie grać.
@Nowy - jeszcze z Komą nie wygrałem, bo ma Podgórskiego (10 pkt przewagi). Najlepiej jakby Podgórski w ogóle nie zagrał, bo wtedy wejdzie mu Mila z ławki, a to "tylko" 7.
Nominuję się po raz kolejny do jóźwiaka - sprzedałem brożka i gragułę, kupiłem nakulmę i quintanę na kapitana i posadziłem na ławce burligę. Jakbym składu przed kolejką nie dotknął, to bym punktów miał o 23 więcej. Masakra.
fakt FL nie jest idealna, brakuje może takich rozwiązań jak z PL lub z LM (na pewno vicekapitan byłby pożądany), ale WL też ma swoje braki szczególnie jeśli chodzi o działanie strony
zasady są znane od początku, a wybór kapitana zmusza graczy do sprawdzania czy ich kandydat zagra lub tworzenia takiej drużyny aby rezerwowi też grali (ustawienie 1-4-4-2) wydaje się być optymalnym (rezerwowy na każdej pozycji
w tej kolejce skorzystała patik rezerwowy visnakovs (8 pkt) za niegrającego nakoulmę (kapitan)da jej 16 pkt. i zwycięstwo w pucharze, może fartowne, ale rezerwy czasem grają co nie raz było już wspominane w podsumowaniach kolejek
a jak się nic nie zmieni to awansuję po tej kolejce do 1/8 pucharu (też dzięki rezerwom)
@Lojer: czyli choć raz kibicuję Ci równie mocno jak sobie

Podgórski ma tylko wyjść na plac, kopnąć 2 razy do tyłu i zejść grzecznie. Wtedy 3 jakże ważne punkty będą.
Czas generowania strony: 0.214 s.