21. kolejka LME. Ta ostatnia
gratulacje dla zwycięzców, chwała pokonanym, świetny i emocjonujący sezon
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Wielkie gratulacje dla wygranych!

Kris dublet, powrót Króla jak nic.
Massud, wicemistrz i typer - super sezon.
Starydobrytom rzutem na taśmę na podium - git koniec!
Chwała pokonanym, choć przecież Grześ i Patik świetne wyniki zaliczyli w swojej karierze.
Sezon był długi (z czego najbardziej zadowolony musi być Kris), ale znudzić nam się nie mógł. Emocji nam nie brakło, szczególnie - jak chyba nigdy - w typerze.
U mnie chyba TOP10 namalowało się na koniec, więc i sobie gratuluję samej końcówki
W ciągu najbliższych tygodni będziemy podsumowywać te 21 kolejek. Kto jest chętny do pomocy zapraszam do kontaktu (stopka), przyda się każdy palec na klawiaturze
Spotkanie zapewne przełomem stycznia i lutego. Szczegóły po świętach.
Grzejcie się!
Gratulacje dla Wszystkich, a szczególne dla Krisa! Świetny sezon za nami.
-
michael jordan
-
gratulacjee dla wszystkich, szczegolnie Krisa, dzieki za walke na finiszu Grzech i Patik, bylo niezle..
GRATULACJE KRIS - ZASŁUŻONE MISTRZOSTWO!
Gratulacje dla całej czołówki, a szczególnie Massuda za spokój i Staregodobrego za finisz.
Dzięki wszystkim za gratki. Ja również dziękuję i gratuluję Massudowi, Staremu Tomowi, Grzesiowi i Patik walki do końca o zwycięstwo i podium. Bez Was nie osiągnąłbym tak dobrego wyniku, gdyż nie byłoby takiej motywacji do gry. Pozdrawiam Was gorąco:)
Dopiero teraz mogłam zobaczyć wyniki bo miałam ograniczony dostęp do internetu przez kilka dni... i trochę zaskoczenie - myślałam, że na podium (jeśli nie ja) wskoczy Grześ.
Pierwszy raz przeżyłam walkę o podium i mam nadzieję nie ostatni. Gratuluję wszystkim!!
@Kris: Ty powinieneś mieć zakaz gry w LM

A tak poważnie, to gratuluję! Przypominając sobie wcześniejsze Twoje sezony, to w pełni zasłużyłeś!
Czas generowania strony: 0.177 s.