15. kolejka LME (36. Ekstraklasy)
@ nowy teo u mnie kapitanem, a stilić wchodzi zławki z dwoma golami, gonie ciebie i legionistę
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
damn.. Stilic. @grześ: wiem, jeno mówię, że Teo i też jest. Zawsze to mniej dla Ciebie. Jak i Qunti u Ciebie wczoraj. 3. miejsce, walka jak o mistrza
Koniec finału. Elessar wygrywa! Gratulacje!

Brawa dla Paskudy za walkę
Finał z emocjami, dopiero wydawało się, że Elessar bez szans. Ale najpierw Dudu, później te dziwne słady (i -2 u Paskudy) i poszło.
Jest chyba nowa tradycja w Pucharze - gdy Prezeska awansuje do finału, nie wygrywa..
Paskuda jest, jak dobrze teraz liczę, trzecią Prezeską w finale.
Gratulacje dla Elessara! Brawa dla Paskudy!
Chodź typerze, chodź malutki...
Wielkie dzieki

Dzieki Paskuda za final, chyba piwo wygralem
Gratulacje dla zwyciezcy i pokonanej
A tak poza tym to kolejka fatalna dla mnie...zostaje tylko 20pkt przewagi a wiec emocji nie zabraknie w ostatniej kolejce
@Elessar: WIELKIE GRATULACJE !!! I dziękuję za pojedynek;-) Piwo oczywiście będzie!
@Nowy: Liczę, że w przyszłym sezonie w finale Pucharu zmierzą się dwie Prezeski, wtedy złamią tą klątwę
gratulacje dla elessara
jest dobrze, oby tak w ostatniej kolejce
ciekawostka mam drużynę w FLWP, gram tam dla zabawy tylko zagraniczniakami i ostatnia kolejka dała 96 pkt.
@Paskuda: a niech tak będzie!
Brawo @Grześ! Jednak Ty. Ale w ostatniej kolejce szykuj się.
@Krakus: zrobiło się ciepło?
@nowy - szykuję się
krakus nie jest wcale daleko, można bedzie sporo zyskać ale też sporo stracić, końcówka tak jak w zeszłym sezonie będzie emocjonująca, ale jednak wazniejszy mecz stali z pelikanem, dobry wynik stali, dobry wynik w WL plus dobre wyniki w puławach i limanowej i będzie git
Czas generowania strony: 0.378 s.