15. kolejka LME (34. Ekstraklasy)
Wyniki poprzedniej kolejki fajnie namieszały w tabeli. Lojer jako nowy lider ze sporą przewagą, niezrażony Grześ, wracający do walki Krakus, zasmucony ja, że taki wynik a dalej tak daleko. 4 kolejki do końca- jeszcze będzie się działo.
W Pucharze czas na walkę o półfinały. Wszystkie
kieliszki oczy zwrócone na Finlandia Cup, czyli starcie Braci S. Ale i w innych starciach emocji pewnie nie braknie. No, może z wyjątkiem Legionisty, który, o ile rywal się nie przebudzi - może mieć łatwą przeprawę.
Jakie transfery i dlaczego kapitanem... ?
Ostatnio zmieniany: 2015/05/22 13:49 przez nowy.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
wild card wykorzystane, chyba jako ostatni, albo jeden z ostatnich z top 10 - trochę zmian więc jest, czy da to efekt w postaci odrabiania strat nie wiem, ale skoro Lojer odrobił 40 pkt. w 4 kolejka to 28 pkt tym bardziej można odrobić, będzie zabawa do ostatniej kolejki
Ha! Grześ trzyma się ostatniej kolejki - jako jedyny w TOP5 z innymi niż Wilczek kapitanem.
@Grześ: brawo za nerwy na wodzy
A Alvarinho już się spłaca.
właśnie alvarinho już strzela,choć był spalony jak mi się wydaje
@ Nowy - co da kapitan Wilczek, chcąc wygrać muszę gonić i ryzykować, a nie utrzymywać status qvo, w najgorszym wypadku zajmę zarezerwowane 4 miejsce
Ostatnio zmieniany: 2015/05/22 18:20 przez grzes.
U mnie kupiony Rakels odwdzięcza się bramką

A kapitan zmieniony na Starzyńskiego - to będzie jego mecz!
Legionista
W typerze idzie metoda 1:1
Wilczek tylko 4 pkt., więc szansa dla Starzyńskiego, aby pozwolił odrobić trochę strat do Lojera - oby
Finlandia Cup niepostrzeżenie dla Słowika. Załatwił mnie dokumentnie Buriciem.
Swoją drogą to ma "nosa" do bramkarzy - co ich kupuje, to zaczynają seryjnie tracić gole lub tracić miejsce w składzie (Sandomierski, Bąk), dopiero Burić zaczął dawać hultajom dobre punkty, choć nie od razu, bo zaczął od 0. No to teraz kontuzja...
trochę odrobiłem, liczę na dziś na ekslozję Starzyńskiego
Starzyński zawiódł, ale Piech @ Nowemu da sporo punktów - 17, szkoda, że nie kapitan, a ja go sprzedałem.
Czas generowania strony: 0.124 s.