3. kolejka LME
3. odsłona Ekstraklasy przed nami.
O lidera grają w Łęcznej! Czy Górnik pokona Legię?
A liderem mogą być też Kielce - podejmują przeciętny Ruch.
Taka to nasza liga
Kogo transferujecie i dlaczego tak/nie Przybyłę?
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
a kto to jest Przybyła? strzelił coś? ; )
Po tej kolejce lider już będzie tylko jeden - LEGIA
U mnie wreszcie się przełamał Magiera

Przyznam, że już trochę traciłem do niego zaufanie i miałem go wymieniać przed następną kolejką - to się chłopak obronił
Jest i Przybyła w miejsce Papadopulosa - zobaczymyu co z tego będzie. Zastanawiałem się nad zamianą Prijovicia na Nikolicia ale jeszcze daję mu szansę bo w meczach chłopak szuka gry i wygląda całkiem dobrze -może mecz z Łęczną będzie meczem jego przełamania
Legionista
Magiera zrobił swoje.
Co do legionistów - patrzę na skład Lojera i nie wierzę. Trzech!

U mnie Nikolić - zdaje się, że "must have" tej edycji, 35% drużyn go ma.
@Legionista: a Ty wolisz Prijakadabra czy jak go tam po zlatanowemu mówią
@Legionista Też się zastanawiałem nad wywaleniem moich grajków z Zagłębia, ale stwierdziłem, że zaraz mają Termalicę to może w końcu zapunktują obym się nie przeliczył.
idzie jak po grudzie, ale wild card jeszcze nie będzie uzyta - skład musi zaskoczyć
hej, o co chodzi z ta wild card ?....mudzachedini ruszyli do gory w tabeli, teraz juz tylko ten kierunek do konca, przpominam, ze powinienem miec 59 pkt wiecej
@starydobrytom: "wild card" w Wygraj Ligę to "Darmowe transfery". Raz w edycji możesz aktywować tą funkcję i dokonać transferów bez ujemnych punktów (za trzeci i każdy kolejny po -4 punkty). Innymi słowy możesz przemeblować skład bez strat punktów.
Sam wykorzystałem już po 1. kolejce.
W koncu udalo sie trafic ze skladem jest nawet szansa na lidera wszystko w rekach a raczej nogach Przybyly;)
Ciekawa sytuacja kazdy z czolowych prezesow ma zawodnika Korony w skladzie ale z innej formacji.
Widzialem mecz Wisly jest szansa ze cos z tej druzyny sie narodzi nawet bez Stilica. Najlepszy na boisku Boguski pytanie czy z Legia dostanie tyle swobody
A Legia ma Nikolica i tyle. Ciekawe co sobie chlop pomyslal o naszej lidze wchodzac i wymiatajac konkurencje...
Czas generowania strony: 0.151 s.