18. kolejka LME
@Kris: z tym ogródkiem to może nie ale zaliczkę mam

Ale dobrze mówisz - gramy nadal - zaraz mecz Cracovii
Legionista
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Zeszdł Kucharczyk, zszedł Guilherme a teraz zszedł Nikolić - czyli więcej pkt na Legii już nie zrobię. teraz wazne aby Marić z Lechii zatrzymał Pogoń z czystym kontem.
Legionista
Hahahaha a jednak jeszcze zwiekszam przewagę! Legia traci gola a więc Brzyski u Krisa nie ma czystego konta

To może być kluczowe dla końcowego rezultatu.
Legionista
upsss Marić też bez zera z tyłu
Hamalainen nie zagra dziś (nie ma go na ławce) i chyba do końca rundy - powód odmowa przedłużenia kontraktu, który wygasa końcem grudnia. Polska rzeczywistość i małostkowość znów górą. W jego miejsce Mójta czyli dla mnie na Cracovii powinno być 0-0, ale pewnie nie będzie.
uf dobrze ze legia stracila:)
mam ciagle 10pkt straty do predatorka a gra mi jeszcze 4 grajkow:) moze sie uda
@ nowy - na razie prowadzę 6 oczkami, ale sporą stratą może okazać się brak Fina
u mnie i hamalainen i gajos...nie mam pytan;/
w parze Krakus - Słowik zamiecione, Bonin strzela, Legia traci, Hamalainena nie ma, u Krakusa za Fina wchodzi Koj z 3 pkt, czyli Kapustka musiałby zrobić dywersję a la Jach, żeby hultaje przegrały
Wniosek: Fin z Boninem pokarali Krakusa za uniemożliwienie rozegrania Finlandia Cup!
gol Rakelsa asysta Cetnarski i statu qvo zachowane nadal 6 pkt na plus, panie Przybył kończ pan mecz chciałoby się rzec
Czas generowania strony: 0.499 s.