Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

18. kolejka LME

18. kolejka LME 2015/12/03 00:28 # przez slowik
Dawno takich emocji nie bylo :)

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

18. kolejka LME 2015/12/03 00:36 # przez nowy
Ależ emocje! Czytanie tego wątku było lepsze niż oglądanie skrótów :)

a teraz chyba wszyscy grali puchary bo strona Wygraj Ligę mocno obciążona była - tak wielu sprawdzało wyniki.
Był czas na skróty. Akcja Leandro rzeczywiście a'la Bale.

Wczoraj był Kiełb (sam się zrugał w wywiadzie), dziś też hitowa akcja. Z dedykacją dla Legionisty:
ekstraklasa.tv/bramki/legia-gornik-l-2-0...oboja-broziem/5f1e0f

A teraz wyniki nieoficjalne

Krakus - Słowik 54:59
Fińska zemsta ;) i pierwsza z ostatnich 4 rund dla Słowika.

Legionista - Kris 61:56
Legionista już gratulował Krisowi, pisał mi, że przegrał, obiecałem pomścić go w finale a tu mścić będę Krisa :)
Mimo, że kapitan na plus Krisa (0:4); to Legionista zyskał bramkarzem (4:4), Kapustką vel wchodzący Koj u Krisa (8:7) i, uwaga legionistami: Kucharczyk i Guilherme po 4 punkty (oni mieli dodatkowo czyste konto i 16:7), gdy Janus z Jodłowcem 2 i 3 (16:10). Minus punkt przewagi Krisa z wtorku i jest 5 oczek dla L!

Rymu - Akneo 48:65
Zdecydowanie obrońca trofeum! Rymowi zabrakło czystego konta Legii, Rakelsa i Arajurriego wchodzącego z ławki dla Akneo.

Nowy - Grześ 60:54
A jednak! Stało się! To możliwe! :D
Bramka Pawłowskiego dała mi 6 punktów (+1 za ofensywną grę), bez niej byłby remis (na moją korzyść o 3 godziny!).
Robotę zrobił Rakels i niegrający Hamalainen.

Wygląda na to, że mamy półfinały:
Legionista - Słowik
Akneo - Nowy

Gratulacje wygranym! Szacun dla przegranych za walkę. Brawa za emocje! Dawno nie było takich

Dzięki Grześ za dwudniowe napięcie - dziś w nerwowym oczekiwaniu "jaki tam wynik; jak Rakels!" gdy musiałem być w drodze :)

18. kolejka LME 2015/12/03 07:25 - 2015/12/03 07:25 # przez Legionista
@Nowy: wczoraj już padłem ale jak przeczytałem dziś rano to co mi napisałeś w sms-ie to od razu poderwałem się na równe nogi i siadłem to laptopa a tu widzę cuda :D Nie wiem jak to się stało, że pomyliłem się az o 10 pkt w liczeniu.

Emocje NIE-SA-MO-WI-TE!!

@Kris: Dzięki za zajebiaszczy pojedynek!
Ostatnio zmieniany: 2015/12/03 07:25 przez Legionista.

Legionista

18. kolejka LME 2015/12/03 08:16 # przez Kris
gratulacje L. dzięki za emocje jakich dawno nie było. powodzenia w kolejnej rundzie

18. kolejka LME 2015/12/03 09:03 # przez grzes
mega emocje, nie mniejsze niż wokół TK, ale jakże inne i jak kulturalne, gratulacje dla półfinalistów

18. kolejka LME 2015/12/03 09:47 # przez lojer
@Kris @ Legionista
Cytując klasyka: Niech was Matka Boska broni, jak żeście policzyli te punkty.
Czy Wy czasem w branży cyferkowej nie robicie aby? ;)

18. kolejka LME 2015/12/03 09:50 # przez slowik
Jak tam Czarny, grzejesz sie juz? :)

18. kolejka LME 2015/12/03 10:51 # przez Kris
@lojer o co to, to nie. ja punktów nie podliczałem. odniosłem się tylko do stwierdzenia Czornego że na jego oko dzieli nas 1 pkt lub mamy remis :D

18. kolejka LME 2015/12/03 11:06 # przez nowy
@Lojer @Kris: Miejmy nadzieję, że Legionista nie używa często w branży "nie wiem jak to się stało..." ;)

18. kolejka LME 2015/12/03 12:07 # przez lojer
@Nowy - dobra tam z Legionistą, dwa mecze i coś wygrasz wreszcie? Rośnie ciśnienie, bo to już tuż tuż, gąskę w każdym razie widać...

Ale jakby co wygranie Pucharu nie liczy się jako koniec historii, musisz wygrać ligę.

I tradycyjnie - po odpadnięciu mój wynik z tej kolejki pozwoliłby na wygranie w dowolnej parze.

Może być finał debiutantów (!): Słowik - Nowy lub ostatnich zwycięzców: Akneo - Legionista, albo oczywiście kombinacje inne, ale te byłyby chyba najciekawsze

Czas generowania strony: 0.282 s.
Zasilane przez Forum Kunena