19. kolejka LME
Trzy kolejki do końca.
Krakus z 23 punktami przewagi nad Słowikiem. Ciekawa walka o podium, do której Gergelem włączył się Lord Kamol.
Walka także o TOP10, gdzie teraz Lojer wymienił Legionistę.
Przed nami także półfinały Pucharu.
Słowik - Legionista oraz Nowy - Akneo.
Czy czekają nas emocje jak w poprzedniej kolejce?
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Na pewno emocje będą a to przez fakt, że w lidze grają ze soba drużyny na których większośc Prezesów opiera sklad czyli Piast z Cracovią czy Wisła z Legią - w takich pojedynkach każdy wynik możliwy nawet pomimo faktu, że jedna z drużyn może wydawac się faworytem.
Pora zacząć robić skład
@Słowik: masz juz gotową drużynę?
Legionista
Po 35 minutach mam pierwszy transfer w drużynie
Teraz pora zastanowić się czy drugi jest potrzebny i kto na kapitana. Jakieś sugestie?
Legionista
Ja juz transfery zrobilem...teraz najwazniejsze pytanie czy zagrac Gajos czy Hamalainen?
Zagadka z tym Hamalainenem

Gajos bardziej pewny sie wydaje
Legionista
Skład gotowy

Teraz jeszcze wybór kapitana
@Słowik: masz jakąś niespodziankę dla mnie w składzie?
Legionista
A ja się wtrącę trochę nie na temat: w niedzielę na hali mosir w Mielcu od rana będzie turniej międzynarodowy rocznika 2006, gospodarzem AP Mielec (się właśnie dowiedziałem, że są dwie konkurujące jednostki - Stal i AP właśnie), a jedną z grających drużyn będzie BKS Lublin z Lojerkiem w składzie. Taki news!
@Legionista - w dobrej drużynie transfery niepotrzebne
@Lojer: ale ja nie pytałem o transfery

Patrząc na ostatnią kolejkę to widzę u Ciebie 2 transfery podobnie jak u Cwanych...
Legionista
@L: Ja kolejki robię jak Aleksander Kwaśniewski: szybko i z rozmachem
Ne tę kolejkę też mam zajebisty skład, ale spokojnie, bez nerwów, wszystkiego dowiesz się w swoim czasie
Skład gotowy. Lekko nie było, ale ostatecznie po słowikowemu - szybko i z rozmachem. Pierwsze myśli i przewidywania. @Akneo: bądź gotów!
@Lojer rewelka! Trzymamy kciuki za naszego Prezesa! Spisz relację, nie będę mógł zajrzeć.
Czas generowania strony: 0.800 s.