Po kolei: bramka Mójty. Pisze Ekstraklasa, że potwierdza sędzia. Wręcz krzyczą, bo i sam ja ich zarzuciłem pytaniem:
SĘDZIA MUSIAŁ POTWIERDZA Adam Mójta strzelcem drugiej bramki w meczu #PODGKŁ!
Niewłaściwy klucz/sekret konsumenta w konfiguracji
@Barni: ja już wiem czemu nie wierzysz! Mójta zrobił rotację Cristiano

Musisz dostrzec, że ta piłka mogła zawinąć przed drugi słupek. Taka "dżabulani".
@Lojer: racja, racja. Przykład stadionu w Gdyni (otwarcie 2011):
Niewłaściwy klucz/sekret konsumenta w konfiguracji
Mnie tylko zirytowało (choć to nie ja wyciągnąłem, tylko znajomy na twitterze), że każe się Klub, bo wyjdzie na murawę o kilkadziesiąt sekund później* a za taką murawę każe się wszystkich innych tylko nie klub. Znaczy: albo mówimy, że musi być podgrzewana i zadbana - gramy w lutym; albo grajmy jak sugerujecie w "naszym klimacie". A zły też jestem, bo to zmiany w Wygraj Ligę i wiele tłumaczenia Prezesom

*Pogoń dostała 3 tys. kary za 72 sekundy spóźnienia.
@Krakus: po Koronie zaczęło się wyliczanie innych klubów jak to murawę mają przygotowaną

Tutaj:
twitter.com/hashtag/Poka%C5%BCSwoj%C4%85Muraw%C4%99?src=hash
Lech, Ruch i Termalica prezentują się elegancko (oprócz tego, że w Poznaniu nie ma teraz meczu). Reszty boję się sprawdzać

Dobrze, że to początek sezonu i to nie namiesza tak - bo niewiele lig prywatnych rozgrywa już puchary. Choć i tak przez 26. kolejkę w najbliższy weekend może:
a) ktoś zaliczyć pauzę na 8 marca
b) inni, którzy mieli być zawieszeni zagrają
c) ktoś wyzdrowieje (a niech ma!)
d) ktoś złapie kontuje (odpukać).
Punkty a i b możecie sprawdzić tu:
www.tylkoekstraklasa.pl/fantasy-alert-pr...kolejka-ekstraklasy/
To teraz trochę pomarudzę:
- oczywiście myślałem o Starzyński, ale brakło mi 0,1 mln..
- chciałem błysnąć Świerczokiem, ale
Legionista mi go zepsuł jak zobaczyłem murawę, wiedziałem, że nic nie zrobi, choć i tak całkiem, całkiem. To mogą być ludzie,
- o Mójcie też myślałem, ale szkoda 3. transferu było i TerazMrazNaPewnoCośZrobi
Czyli dalej słabość.
Za to pocieszę się z sukcesów innych

Rymu to prawdziwy Predator. Akurat dziś zamieniłem z Nim słowo i jak rzekł, przypunktował Darmowymi, bo Mójtę ze Starzyńskim sprowadził. Ale bura tu dla Niego (dołączcie się), bo Rymu był w Mielcu tydzień temu a na Spotkanie nie zajrzał!