11. kolejka LME (32. Ekstraklasy)
Kolejka już wtorek-środa!
To 2. kolejka eliminacji do pucharu.
Aktualne wyniki:
ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/523-...arze-najlepszy-grzes
W tekście także obrazek-sklejka składów trzech najlepszych (Grześ, Akneo, Rymu) z 10. kolejki z zabawą "znajdź różnicę"
Szukając różnic w ostatniej kolejce najlepiej wypadł Grześ. Jak będzie tym razem?
Powodzenia!
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Wynik w poprzedniej kolejce bardzo przyzwoity a cieszy wreszcie (!) trafiony transfer

Pora i teraz się zastanowić i zrobić podobnie jak ostatnio
W Pucharze pozycja wyjściowa jest dobra - oby nie spieprzyć tego.
Legionista
Skład gotowy - 2 transfery. Mała korekta w składzie wykonana + odzysk kasy
Legionista
też dwa transfery - jeden aby nie tracić punktów, drugi by je zyskać - choć trochę może zaskakujący, sprzedaż dwóch zawodników - akurat tych może zaskakiwać, zobaczymy czy uda się zejść do różnic w składach na poziomie 5 - 6 graczy, może być trudno, ale dopóki piłka w grze
Czy Jevtic będzie miał asystę? Sport.pl nie daje mimo, że:
"Karol Linetty strzałem po ziemi pokonał Jakuba Szmatułę! Dostał piłkę na linii pola karnego od Darko Jevticia. Lech - Piast 1:0!"
@Massud: zobaczymy jak to wyglądało. Na razie żaden serwis nie daje.
Dzieje się w Poznaniu.
Patrzyłem na czołówkę i widzę, że Nikolić wraca do łask. U mnie Paixao. Spalony?
Nie ma asysty bo to nie Jevtić podawał - oglądałem mecz i na powtórkach to ewidentnie widać
Pytanie czy Wójcicki dostanie pkt za czyste konto skoro zszedł w 60 minucie... zaważą sekundy? Nie wiem dokładnie kiedy zszedł bo oglądałem Piasta.
Legionista
@L: Zejście w 60. minucie to 59 minut gry. Piłkarzowi schodzącemu liczą się pełne minuty (regulaminowe) na boisku. Canal+ Estats i Live ESA pokazują zmianę nawet w 58.
Jevtić bez asysty, piłkę zagrywał obrońca, a Wójcicki tylko 2 pkt. - w tabeli status qvo - transfery nic nie wniosły, składy nadal zbliżone
Potwierdza, Jevtić bez asysty.
U mnie Jaroszyński na ławie i sprzedany Kapustka.
Chwila prawdy dla udziału w pucharze. Paixao kapitan.
Czas generowania strony: 0.146 s.