12. kolejka LME (33. Ekstraklasy)
@L powiem tak coraz lepiej. Jak Piast wygra do zera to będzie przewaga 3 pkt do jutra i pojedynek Małecki u Słowika vs Wolski/Morioka u mnie, a u Ciebie jak tam sytuacja ?
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
niedobrze Wawrzyniak wywalczył rzut karny, którego nie strzelił Mila ...
U mnie było super ale Wawrzyniak wywalczył karnego więc przewaga spadła z 7 do 4 pkt ale teraz po drugiej bramce dla Piasta przewaga wzrasta do 5 pkt a jutro pojecynek: mój Sadlok SV Miśkiewicz u Krakusa
Legionista
a teraz karnego wywalczył Mraz (co za pojedynek obrońców z Wawrzyniakiem) Mak trafia. Znowu jest dobrze

@Słowik - rzeczywiście nie masz szczęścia do karnych
W tej kolejce to już 3 karne obronione - w tym 2 spowodowane przez bramkarzy

Oby jutro taka sytuacja się nie wydarzyła...
Legionista
No i 6 pkt przewagi
Legionista
no i fajnie

u mnie też git
12 pkt przewagi lub 10 pkt na moją korzyść - zależy od gry Wolskiego - jutro Małecki zdecyduje o moim i Lorda losie, 9 lub 11 jego punktów da mi awans
Występ Wolskiego stał pod znakiem zapytania, bo pomocnik nabawił się urazu w czasie środowego meczu z Górnikiem Łęczna. Wypracował drugą bramkę dla krakowian, ale potem zderzył się z bramkarzem i musiał opuścić boisko. Miał spuchnięte kolano, ale znalazł się w składzie na poniedziałkowy mecz i można się spodziewać, że wybiegnie w pierwszej jedenastce.
niestety;/
Jednak przewaga 5 pktbo Vassiljev ma 3 pkt a nie 2. Tak czy siak wygląda to baardzo dobrze 5 pkt i Sadlok VS Miśkiewicz - chyba tylko kataklizm odbierze mi awans.
Legionista
Czas generowania strony: 0.288 s.