14. kolejka LME (35. Ekstraklasy)
Zapuszczam już nowy temat, bo oczekiwania/plany na następną kolejkę już nam w głowie.
W Pucharze przed nami wyjątkowe starcia. W finale na pewno zagra Akneo. Nie wiemy tylko czy Pucharowiec czy debiutująca Akneo2. Pojedynek małżeński! Czy walczycie o coś oprócz finału?
Uzupełniając zapowiedź:
ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/530-...alach-17-pucharu-lme
W drugim starciu weterani LM! Multimedalista LME Kris (12 medali, w tym złoto i srebro za puchar) kontra pucharowiec Legionista (3 z 8 medali za puchar, w tym 2 złota i srebro).
Inna ciekawostka: w czwórce półfinalistów mamy zdobywców (Akneo i Kris w sumie 2 finały, Legionista 3) i super-debiutanta (Akneo2 zaczęła w tym sezonie).
A w lidze trzy kolejki do końca!
Akneo wymienił Ryma na fotelu lidera. O mistrza może powalczyć nawet 8. Kris! Co tu się dzieje!
Sytuacja:
ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/531-...czyli-13-kolejka-lme
Najwygodniej... mam ja

Tylko obserwuję bez stresu.
Bro i popcorn Woda i marchewka i śledzimy!
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Uzupełniając wypowiedż Nowego: w finale możliwy rewanż za finał sprzed 2 sezonów + fakt, że Akneo i ja to w sumie minimum finaliści trzech ostatnich finałów, w tym dwa zwycięstwa

No i Kris, który sukcesy w Pucharze świętował nieco wcześniej i do tego multimedalista Ligi. Na pewno nie możemy lekceważyć też Debiutantki, która już pokaząła "rogi" i multimedalistę wyrzuciła z Pucharu
Ajjj będzie ciekawie!!
Legionista
U mnie długa analiza podczas której okazało się, że chyba ktoś nie zagra :/ Wstępnie wczoraj przygotowane transfery musze zmodyfikować. Ale pomysł jest
@Kris: skład gotwy? Przygotowałeś jakąś niespodziankę?
Legionista
Cabrera z raczej jego brak calkowicie zmienil mi poglad na ta kolejke...
nie wiem co teraz zrobic...i najwazniejsze pytanie kto na lawke...pawlowski czy boguski?
@L ja gotowy, skład też. Wiesz mi odpadł Prijović, wiec dla równowagi Tobie Cabrera. Choć Cabrera jest na żółto/pomarańczowo to może zagra.
co do niespodzianki, to zawsze coś jest. nawet brak niespodzianek to niespodzianka

Pójdę za klasykiem "prawdziwa jest tylko wojna psychologiczna"
dwa transfery zrobione,jeden chyba nieco ryzykowny - bo drużyna bez formy - a może się opłaci, dalej gram bez wild card i tak pewnie zostanie do końca, Panowie w finale PLM niech wygra lepszy
@Kris: to dobrze jak skład gotowy! Ciekaw jestem niespodzianki i wyboru kapitana

Co do Cabrery - rano był na żółto, zacząłem myśleć nad składem to wskoczył na czerwono a teraz ponownie na żółto - wtf? Pewnie Nowy sie bawi i próbuje zdezorientować
Legionista
Przyznaję, Cabrera to ja. Bo:
- PS daje, że na pewno zagra (info z wczorajszego wieczora),
- Cabrera sam pisze na Twitterze, że teraz to szkoda, ale pomoże Drużynie w dwóch ostatnich meczach,
- trener pytany wczoraj przez dziennikarzy mówi, że wszyscy powinni być gotowi,
- Weszło dziś pisze, że nie wsiadł do autokaru,
- inne serwisy albo nie zagra, albo nic nie piszą,
- klub milczy.
Biorąc pod uwagę, że na pewno miał uraz oraz możliwą zasłonę przed ważnym meczem, jego występ jest niepewny.
A Wy macie zagwozdki. Ach to życie półfinalisty
Czas generowania strony: 0.339 s.