2. kolejka LME
@Legionista: dziękuję! Ty mnie docenisz

Tym bardziej, że nigdy we mnie nie wierzysz

@Barni: gratulacje!! Mnie bardziej cieszą Twoje wiadomości, gdy mecze trwają

Wciągnąłeś się!
A w tabeli Dziadki doszły do głosu. Nowy, Konik, Woody, Morwi w TOP5. Rozdziela nas Elessar. Weterani, do boju!
Konikowi i Woody'emu służy wspólne zgrupowanie na Pomorzu
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Brawo Barni!
Wrażenia po ekstraklasie w Lublinie - zaczęło się januszowo i piknikowo, ale ten mecz pokazał, że to wydarzenia na boisku kreują widowisko, a nie za przeproszeniem oprawy. Jak się zaczęło granie Górnika w II połowie, to i zrobił się samorzutny doping - ze skandowawaniem, jedna trybuna zaczyna druga odpowiada, itd.
Sporo osób nie weszło na mecz, bo barany kibolskie z łęcznej zablokowały cztery kasy kupując bilety i płacąc za nie jednogroszówkami. Kibole skandowali też pod stadionem "górnik nie zgninie, Górnik nigdy nie zginie" i "Górnik to my", ale znów - zostali zakrzyczeni przez trybuny samorzutnie skandujące "G-K-S".
Generalnie pozytywnie, choć organizacyjnie fatalnie - widać było, że wszystko na ostatnią chwilę, bo zamieszanie biletowo-karnetowe było duże.
A sam mecz - Lechia w tym meczu przereklamowana, oba paiszao na alibi, wolski niewidoczny poza jedną asystą do Kuświka (słupek) i głupim faulem w rewanżu na kartkę. Krasić oddał chyba z siedem strzałów w I połowie, a całą grę trzymał im Chrapek, ma chłopak spokój i przegląd.
Z trybun kartka dla Sasina max żółta, z powtórek też raczej tak wynika, choć sędzia się z tej decyzji wybroni.
No i Bonin superstar, bez niego nie ma gry z przodu w ogóle. Nie ma.
@Lojer: dzięki za relację, czekałem.
A jak oceniasz czy Lublin chce ekstraklasowej piłki? Porównuję to do Mielca i frekwencji gdy pojawiła się Ekstraklasa z Niecieczy. Bo generalnie czytam, że frekwencja licha (licząc także tych co nie weszli) i taki wniosek z jednym znajomym, że "ekstraklasa tylko w wielkich miastach" to tylko teoria.
@Nowy: to fakt że jestem bardziej na bieżąco ale to wynika chyba z tego że brak innej piłki xP na wczorajszym meczu odpłynąłem na kwadrans... ciężko się przyzwyczaić do takiego poziomu po sezonie w Hiszpani i Angli : )
Co nie zmienia faktu że bardzo chciałbym utrzeć wszystkim nosa i coś wygrać w lottolidze !!
@Barni: gratulacje!! Rządzisz
Legionista
@Lojer: co do kartki - zdecydowanie czerwona! Trzeba wyeliminować rzeźników z piłki. Ale to moja opinia
Legionista
Witam wszystkich prezesów. Ligi Mieleckiej,
@KOnik - powitać prezesa Piekarzy i Kelnerów

@Legionista - zostaję przy swoim, Sasin nie atakował gościa, tylko piłkę i nawet tę piłkę pierwszy trącił, zrobił to niebezpiecznie - żółta
@Nowy - różne są tu zmienne: wakacje, inne wydarzenia w mieście, mała promocja (bo na ostatnią chwilę), organizacja, bojkot i kije w szprychy kiboli Górnika, protesty kiboli Motoru. W Mielcu ekstraklasa to było wydarzenie, w dużych miastach takiemu wydarzeniu trudno się przebić. Na pewno np na Motor już w I lidze chodziłoby dużo ludzi, ale jest tylko III.
Ostatnio zmieniany: 2016/07/27 12:44 przez lojer.
@Konik: dzień dobry!

Oby częściej!
@Lojer: jasne. Zobaczymy jak jesienią będzie.
@Kartka: też czytałem, że może jednak żółta. Niebezpieczne dla mnie bardzo, Sasin widział rywala, prosta noga z wyskoku. Mógł dotknąć piłkę pierwszy, ale to jest po prostu bardzo niebezpieczne zagranie, dla mnie z dużym zamiarem, bo widział rywala doskonale.
Czas generowania strony: 0.159 s.