13. kolejka LME
@Nowy: good job! Ale nie chce mi się wierzyć, że jestem tak wysoko więc dopuszczam pewne błędy w wyliczeniach
@Barni: może Nowy chce być człowiekiem Pucharu???
Legionista
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
I wracamy na fotel lidera:)
brak fraczaka to blad...aczkolwiek na przyszla kolejke to raczej mus:)
Paixao znow robote robi...czemu on z lawki wchodzi?
@Akneo: chybo po to aby się zmobilizowac, zagrać jak dzisiaj i aby za tydzień już zagrać w wyjściowej "11"
Legionista
pobiłem swój rekord punktowy

86 w tej kolejce... jakby nie Frączu na kapitanie to tyle musiałbym 2-3 kolejki zbierać

tak jak pisałem gość zdobył tyle samo punktów teraz co cały zespół w poprzedniej kolejce.
Fajnie że awansowałem w pucharze bo szczerze mówiąc pewnie przygoda z ekstraklasą w tej edycji skończyłaby się na tej kolejce.
A u mnie jakby problemów było mało - jeszcze Cotra na ławie a więc wejdzie Warcholak z 1 pkt... Defensywa wzorowa: Kiełpin -2; Sedlar 0; Warcholak 1. Pozazdrościć...
Legionista
@Legionista: Cotra jakas kontuzja przed meczem inaczej by na pewno wyszedl i dal nam punkty u mnie nawet nie mam kto wejsc za niego
Asem dla mnie okazal sie Flavio i chyba udalo sie zachowac miejsce w 16-tce
Ostatnio zmieniany: 2016/10/24 03:23 przez Krakus.
@Barni: brawo! ależ wynik!
U mnie forma, ale nastrój podiumowy zepsuł mi Paixao (w składzie większości czołówki) i Peszko (@Lojer: ależ transfer i kapitan!). Nic to, i tak nieźle!
Wyniki eliminacji po niedzieli.
Dodałem kolumnę zmiana (zmiana miejsca do wyniku z 1. kolejki)
Pozmieniało się!
Wyniki bez wyliczonej pozycji przy równej liczbie punktów - z jednym wyjątkiem. Na granicy sprawdziłem Lojera i Krakusa. Wyżej Lojer kapitanami.
@Krakus: jednak... chyba, że Sekulski cudem wejdzie.
@Legionista: tak pisałeś o błędach w wyliczeniach, że...
wszystko pięknie ładnie ale jakoś nie uśmiecha mi się grać z Lojerem w pierwszej fazie eliminacji ;D
@Lojer nie możesz awansować jedno oczko ?
@Barni - cóż poradzić... a jak Sekulski zagra, to problem masz z głowy
@Nowy - Peszko na kapitana to plus, ale transfer niekoniecznie, bo przyszedł za Flavio
Szczerze mówiąc, to nawet wczoraj nie liczyłem tabelek, bop straciłem nadzieję awansową
Ostatnio zmieniany: 2016/10/24 11:54 przez lojer.
To gram z rymem bo miał lepszego kapitana od nowego.
Czas generowania strony: 0.491 s.