15. kolejka LME
@nowy 9-33, bo po pierwszym meczu różnica 11 (73-62)
Lech nie przegrał 9 ostatnich meczów z Ruchem (przed dzisiejszym), a były też wysokie wygrane
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
@lojer
statystyka to suka !
@Lojer: poprawione. Tak poprawiałem, że znowu zmyliłem o te 3 oczka.
Kolejne uwagi nanoście już ma wyniki (publikując je), bo ja sobotę będę miał wyjętą. Poprawiajcie i jednocześnie proszę w miarę możliwości aktualizujcie po meczach wg wzoru. Będziemy na bieżąco
Widze ze po wczorajszym dniu juz 35pkt...chyba najlepszy start dla mnie w tym roku

szkoda ze tak pozno ale moze podgonie top 9
Najciekawiej teraz wyglada pojedynek grzesia z morwim - roznice niewielkie i rozni kapitanowie
@nowy: Lech musial ruszyc

kusil Majewski niestety stanelo na Kedziorze.
Ostatnio zmieniany: 2016/11/05 04:27 przez Krakus.
A ja kupiłem Paixao i dałem się przekonać aby to właśnie jego wystawić a Robaka posadzić... Po części wiedziałem, że Robak zacznie na ławie bo Kownacki w formie i chcą go odbudować ale, że wejdzie, wywalczy karnego i go wykorzysta w drugim meczu z rzędu?!
Transfer Kędziory trafiony!
Ale dwóch grających w poluzrobiło mi 12 pkt a dwóch rezerwowych 15 pkt... Oby reszta zagrała na podobnym poziomie to może nie będzie tak źle
Ostatnio zmieniany: 2016/11/05 10:53 przez Legionista.
Legionista
Nowy
I popatrz jak tu nie pisac o farcie...
Gutkowskis lawa a ostatnie mecze gral w 1 skladzie;/
U mojego rywala Dzaka fryc co regularnie gral lawa - i 9 pkt robaka wejdzie pewnie...
a w zeszlej kolejce czerwien pazdana - wejscie czerwinskiego, i 4 minuty pawlowskiego nie daly zone 15 pkt Delewa...
masakracja jak by to mlodziez napisala
@Akneo ja chcialem gutka na kapitana dac...u mnie robak na lawce ale znajac zycie gutek wejdzie na pieprzone 60 sek. i bedzie mial 1pkt xD
Ale na pewno gdzies pisali ze gutek nie zagra...
@Barni: tak, pisali w Przeglądzie Sportowym

Ale tam też pisali, że Robak i Pawłowski zaczną w wyjściowej "11"
Legionista
nie ma co biadolić , pech to pech - fantasy to zlepek szczęścia z wiedzą ale wiedza często mija się z rzeczywistością. Niektórzy maja nosa inni nie.
Czas generowania strony: 0.250 s.