Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy)

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 08:40 - 2017/02/24 08:41 # przez nowy
To już 3. odsłona 28. sezonu. Ostatni dzwonek by dołączyć do LME!

Początek mamy rewelacyjny, tyle punktów na starcie nigdy nie było.
Sytuacja w tabeli ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/662-...lniamy-2-kolejka-lme

Choć Woody nam ucieka, kibicujemy Mu - trzyma TOP10 generalki Fantasy!

W Typerze rządzi Starydobrytom. Drugi raz z rzędu zgarnął całą pulę za Ekstra Mecz!
Sytuacja w Typerze: ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/660-...asy-wyniki-2-kolejki
Co fajnego: dodaliśmy tabele samych typów, bonusów i pkt za EMecz.

Typujcie 3. kolejkę: ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/663-...lasy-typuj-3-kolejke

Kogo do składu?
Ostatnio zawiodła Lechia, ale chyba nie ma się co zrażać.
Kupujecie Vassiljeva?
Ostatnio zmieniany: 2017/02/24 08:41 przez nowy.

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 11:02 # przez barni87
cóż gorszego spadku już nie mogę zaliczyć niż w poprzedniej kolejce...
4 transfery -6 pkt ale za to takie strzały że Wam kopary opadną ! :)
kapitan niespodzianka ale hat-tricka strzeli; )

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 14:48 # przez Prezes_Piru
@ barni87

ja tu nic nie chcę wróżyć, ale żebyś chodź na 0 wyszedł ;)

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 16:34 # przez Legionista
Skład gotowy!

Pora atakować TOP10!! :)

@Barni: Piru wie co mówi ;-)

Legionista

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 17:56 # przez barni87
Kurde kupilem papadolusa i nie gra...xa pozno o kontuzjach pisza informuje ta gra!! Wkurzylem sie
Teraz Piru moze miec racje!

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 18:14 # przez Rymu
Ja po 16 ustalałem skład i był już na czerwono, a też się do niego przymierzałem :P

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 18:15 # przez grzes
@ barni - to, że Czech ma problemy wiadomo już od ponad tygodnia

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 18:16 # przez Woody
Ja po głębszym namyśle zamieniłem Wójcickiego z Crac na Dąbrowskiego(L). Bo kupując Peszko za Chomika liczę na mocne strzelanie w Gdańsku - kpt Flavio!

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 19:21 - 2017/02/24 19:29 # przez barni87
@grzes to ze wiadomo od tyg to jeszcze gorzej dla gry. Bo informacje o kontuzjach sa w ostatni dzien wprowadzane chyba...coz wychodzi na to ze 2 h przed kolejka trzeba robic zmiany
Ostatnio zmieniany: 2017/02/24 19:29 przez barni87.

3. kolejka LME (23. Ekstraklasy) 2017/02/24 21:41 # przez nowy
@Barni: rzeczywiście coś FE się popsuła z oznaczeniami. Już nie pamiętam, ale w poprzedniej kolejce na kogoś zwróciłem uwagę. No ale to bolączka wielu gier - UCL nie dało mi znaka, że Bonucci poza kadrą na Porto a ja sam nie czytałem, że jakieś kłótnie robił.
Prawdę mówiąc, przygotowanie z kontuzji to też element rozgrywki. Kiedyś w WL, gdy wprowadziliśmy oznaczenia cześć graczy zarzucała nam, że ułatwiamy :)
W tym przypadku warto było zainteresować się faktem, że nie grał w poprzedniej kolejce :P

Musisz zważyć także na to, że FE ma tylko statusy "zawieszony" i "kontuzjowany". Nie ma "niepewny" (jak mieliśmy w WL czy ma FPL). I muszą być pewni, że ktoś nie zagra - bo niejeden już w piątek był "kontuzjowany" by w niedzielę kopać i strzelać. Bardziej wkurza, gdy jest na czerwono a kopnie.

--

U mnie transfer prawie. Prawie, bo to Vinicius z Arki bijący karne i dystanse. Problem, bo karnego nie machnął przeciw Koronie. A Szwoch (+8 pkt) tańszy i też miałem pod lupą... Zamieniłem za Boguskiego, oby nie zabolało.
Drugi to Niezgoda za największą porażkę moją czyli Piątkowskiego. Od początku o napastniku Ruchu myślałem, ale ta Legia po drodze była i czekałem na 3. kolejkę.. heh.

Czas generowania strony: 0.168 s.
Zasilane przez Forum Kunena