17. kolejka LME
Woody napisał: Gdybym tylko dał tego Angulo kpt to byłaby jazda...
a gdybym...podejmujac decyzje ponosisz odpowiedzialnosc...ja tez wiele zlych decyzji podjalem ale tego nie mozna nazwac bledem:)
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Gratulacje dla półfinalistów!
Chwała pokonanym!
Wszyscy stworzyliście świetne pojedynki. Miło było (i z zazdrością) oglądać
Akneo napisał:
a gdybym...podejmujac decyzje ponosisz odpowiedzialnosc...ja tez wiele zlych decyzji podjalem ale tego nie mozna nazwac bledem:)
Akneo dobrze prawi. Decyzje.
Angulo był bezpiecznym wyborem. Szukałem różnicy Jevticem. Nie tylko nie znalazłem, bo wielu z Was także go miało; to jeszcze w porównaniu z Angulo straciłem. Nie licząc już, że kilku z Was
spaliłem na mnie zrzuca punkty Jevtica
Ostatnio zmieniany: 2017/11/28 00:09 przez nowy.
nowy napisał:
Akneo napisał:
Akneo dobrze prawi. Decyzje.
Angulo był bezpiecznym wyborem. Szukałem różnicy Jevticem. Nie tylko nie znalazłem, bo wielu z Was także go miało; to jeszcze w porównaniu z Angulo straciłem. Nie licząc już, że kilku z Was spaliłem na mnie zrzuca punkty Jevtica 
Ej tam Panie nie bierz tego do siebie przecież to żarty są. Bezpiecznego wyboru w tej grze nie ma:D
@Woody: e tam

ja od 7 lat słyszę, że Cracovia źle gra bo jestem na stadionie. Niedawno z Solskiego prawie mnie wysiudali (zanim wszedłem na mecz ze Stomilem było 1:0; teraz "klątwa" przeszła na Picio, bo go nie było z Tychami).
Palenie piłkarzy i kapitanów omawialiśmy tu od hohohoho. Źle mnie zrozumiałeś
btw Legionista popełnił błąd, bo umawialiśmy się, że zadzwoni dowiedzieć się kogo nie brać (choć w tym telefonie mówiłem mu, że z liczb wychodzi mi Jesus Imaz, no ale nie będę podwajał ataku Wisły)
ps sam pisałem Ci smsem o decyzjach, ucieszyłem się, że Akneo podobnie podsumował.
Mam tekst idealnie pasujący do Twojego "gdyby" i decyzjach - samo życie fantasy:
fantasyfutbol.pl/ekstraklasa/decyzje-czy...-zepsuc-sobie-wynik/
@Akneo2 - gratulacje, mam nadzieję, że wygrasz z kolejnymi starymi dziadami, tym razem w półfinale i finale
PS. A propos stare dziady - @Grześ @Konik @ Woody - również gratuluję półfinału ;D
Ostatnio zmieniany: 2017/11/28 09:30 przez lojer.
Dzieki Lojer ale cos slabo wierzysz w dziadkow:)
@ Legionista - dzięki, chyba pierwszy raz ograłem Cię w pucharze
@ Lojer - znaczy zagrzewasz nas do boju czy żałujesz, że Cię nie ma w tak zacnym gronie
Czas generowania strony: 0.163 s.