36. kolejka Premier League
Legionista, Lord Kamol, Barni, Mgolden
Z ciekawostek. Totolotek ma kursy na najlepszą polską drużynę w FPL.
O tu więcej: Niewłaściwy klucz/sekret konsumenta w konfiguracji
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Taka informacja od Łapówkarzy xD WC jest traktowane jako bonus i nie można wziąc WC i bonusu w jednej kolejce...
Ja się dzisiaj o tym dowiedziałem więc nie zdziwcie się ; )
damn. mam dostępny WC i wszystkie bonusy, więc straciłem jeden bonus? :/ czyli mój plan poszedł w pizdu
Legionista
mgolden napisał: damn. mam dostępny WC i wszystkie bonusy, więc straciłem jeden bonus? :/ czyli mój plan poszedł w pizdu
dzień dobry. ja to samo.
@up
Się kłania czytanie, a na drugi raz nie chomikować - co to za prezes, co na cztery kolejki przed końcem ma jeszcze dziką i wszystkie bonusy???
ja tam wiedziałem

tzn. przypomniałem sobie podczas wczorajszej rozmowy z Barnim (wtedy olśnienie: damn! tylko 3 kolejki do końca). niestety końcówka sezonu u mnie po łebkach, co pokazuje liga mistrzów..
ale nic to! Postanowiłem w ostatnich 3 kolejkach oddać się maszynce. Wrzuciłem w planer transferów WC i wg tego zrobiłem WC właśnie. Do boju! Po ostatnie tchnienie sezonu!
Rozwiązanie mam takie, że AoA nie zrobię. Za to będę teraz straszył z dołu WC, 3X i Bench!
Skład gotowy!!
Nie pamiętam czy byłem kiedyś w 1/2 Finału ale jeśli nie to pora pisać historię!!
Legionista
lojer, kendi, barni, filu
ja pierdole. właśnie siadłem do zrobienia składu. i widzę, że pierwszy mecz jest dzisiaj a nie jutro. no to pozamiatane.
Czas generowania strony: 0.226 s.