FKS Stal Mielec 2014/2015
potrzeba Twojego dowodu... musisz być wpisany w bazę.
mogę pomóc kupując bilet wcześniej, ale musiałbym mieć Twój dowód. Może da się przesłać?
W dniu meczu też można kupić bilety. Jest trochę drożej. Nie wiem jak z kolejkami, bo w dniu meczu nie kupowałem, ale słyszałem, że nie jest źle.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
@ lojer, @ nowy: nawet nie sam dowód a numer pesel wystarczał w zeszłym sezonie do nabycia biletów, w dniu meczu faktycznie można kupić bilet, najlepiej jednak zaraz po otwarciu kas (rejestracja nowego kibica w systemie jednak trochę trwa), dobrym rozwiązaniem jest nabycie karty kibica, która zastepuje dowód osobisty a jest wazna 5 lat
wywiad z Wójcikiem przedrukowany przez fanpage SM:
www.facebook.com/stal.mielec.oficjalna/posts/780706988653245:0
(swoją drogą nie czają się, przedrukowują wszystko)
@bilety na mecz 9.08
Lojer dowiedział sie, że skan dowodu może wystarczyć. Postaram się ogarnąć chłopakom bilety

Ale z tym peselem może to też kluczowa informacja.
dzisiaj Stal przegrała w sparingu z Termalicą 0-4
grali na głównym boisku, można było wejść na trybuny. Z Elvisem tylko zajrzałem zza płota.
Ale z forum czytamy:
Drużyna z Niecieczy pokazała dziś niestety jak się gra w piłkę. Dziwne ustawienie początkowe, bo Korzępa na skrzydle wyraźnie nie czuje się dobrze. A Cholewiak na lewej obronie to już bardzo nieudana próba. Cały czas atakowali naszą lewą stroną. Widać było różnice klas. Jedynie co to Głaz zagrał nieźle. Mam nadzieję, że w Sosnowcu w optymalnym ustawieniu będzie to lepiej wyglądać.
Jedyny grajek ktory cos pokazal to byl Zubrowski, reszta przeszla obok meczu...
z tym Orange ciekawa sprawa. acz nie mogę nigdzie znaleźć żadnych informacji.
dziś o 19 mecz w sosnowcu, zobaczymy jak rozpocznie się sezon, transfery mnie nie przekonują są raczej uzupełnieniem składu a nie wzmocnieniem, grać będziemy znów bez wartości na skrzydle, wiosną bez Domańskiego, teraz bez Buczyńskiego (może zastąpi go kupiony cholewiak lub korzępa, zobaczymy jak to ruszy
i jeszcze wywiad z wójcikiem
www.hej.mielec.pl/sport2/pilka-nozna/art...-meczem-rozmowa.html
Czas generowania strony: 0.953 s.