FKS Stal Mielec 2014/2015
dziś o 19 stal gra w pruszkowie, oby było dobrze
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
-
piotr_kielce
-
I tak prywatnie to jeteś po prostu [...] najpierw ten żałosny tekst o dzieciach, które mnie gówno obchodzą teraz taka prowokazja, komu ty kibicujesz [...]? Nie wdawaj się już więcej ze mną w dyskusję bo widać, że będziemy się za każdym razem spinać!
Ostatnio zmieniany: 2014/08/22 12:46 przez nowy. Powód: bezsensowne wyzwiska
@Piotr_kielce: może sobie podziękujemy, co? Prosiłem bez wyjazdów do drugiej osoby. Massud tak ma, że potrafi argumentować, bo wiele sporów z nim miałem. Ale szacunek do drugiej osoby i dyskusja na poziomie - to coś, co nie tak trudno z siebie dać.
Ale jak rozumiem masz "wyj..." na to, co piszę i o co proszę...
To ostatnie ostrzeżenie. Jeszcze raz będziesz obrażać - niestety zamknę Ci konto na jakiś czas.
ps. trochę strzelasz sobie w stopę takimi tekstami. Raz to, co napisał Massud, dwa - zarówno Korona, jak i przede wszystkim Stal też były kiedyś "wsiokami". By zdobyć te dwa mistrzostwa musieliśmy być jak teraz Podbeskidzie - wyśmiewani przez takich jak Ty.
-
piotr_kielce
-
Ale on sam zaczął! Ja już nie przeklinałem ale jeśli u mnie ktoś szuka zaczepki to nie musi długo czekać na odpowiedź! A co do podbeskidzia to zdania nie zmieniam i Massud jak widzi mojego posta to lepiej niech na niego nie odpowiada jak ma to tak beczelnie wyglądać! Myslę, że jego też trzeba upomnieć?!
Ostatnio zmieniany: 2014/08/22 13:04 przez piotr_kielce.
stal strzeliła gola, ale ze spalonego
niestety tracimy gola do przerwy
-
piotr_kielce
-
jest remis! z relacji czytałem, że znowu gramy, akcje mamy, ale nie strzelamy.
dobrze, że choć w ostatniej akcji się udało.
-
piotr_kielce
-
Gawęcki z Korony to jescze gra w Stali?
remis to sukces, brak skuteczności to podstawowy mankament stali, zobaczymy jak będzie w środę z legionovią - 17:30
a nad gawęckim spuśćmy zasłonę milczenia
Czas generowania strony: 0.177 s.