Finały Ligi Mistrzów
przed losowaniem wygląda to zapewne tak
Widziałem też obrazek po losowaniu - zebra kopie lwa, któremu nie udało się polowanie. Nie mogę znaleźć.
Będzie ciekawie!
Ciekawostka: w Lidze Europejskiej była możliwość, że nie byłoby losowania - gdyby obok Dnipro awansowały Zenit i Dynamo - uefa nie pozwoliłaby na pojedynki ukraińsko - rosyjskie.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
A jednak miałem racje - jakoś takie zestawy par mnie nie zaskoczyły
@Nowy: czytałem o tym wczoraj - chyba Stec wrzucił info o tym na Tweeterze.
Obrazek miażdży
Legionista
Pary ciekawe (ale chyba każda konfiguracja by była).
Mój finał Bayern - Juve!
@L: jaa, to Stec wrzucił.
Obrazek mega, ale nie mogę znaleźć kontynuacji, gdzie Zebra kopie Lwa
Półfinały czas zacząć. Dziś i jutro pierwsze mecze.
W tabeli LM CL Akneo ucieka Grzesiowi.
Powodzenia!
Mam! Pamiętacie
ten obrazek
.
Tu aktualizacja po wczorajszym meczu:
a mój skład kwiczy - nie zdążyłem zmienić.
Przed meczem stawiałem na 1-0 dla Juve. Mało brakło. Z taką grą spokojnie mogą awansować do finału, czego im życzę. Wyjdzie to na dobre samej Lidze Mistrzów. Zastanawia mnie też ta ogłaszana cienizna kadrowa Realu - nie ma Modricia, to dramat i w jego miejsce gra Ramos przesunięty z obrony. Pamięta ktoś ile kosztował Illaramendi, którego jest to nominalna pozycja i nie gra? 38 mln.
również stawiałem 1-0 .
2-1 nie jest złe ale szkoda że juve straciło. tak czy siak jest końcóweczka sezonu i widać jak na dłoni co wychodzi z nie rotowania składem Anczelottiego. ma 13-14 piłkarzy którzy grają i to w końcu musi wyjść. na razie real ma strasznie dużo szczęścia, na weekendzie wygrał ledwo 2-3 z sevillą i ten mecz już mógł skreślić real z ligi. w ten weekend grają z valencią liczę że tym razem nie dadzą rady, a liczę dlatego bo Barca mimo 2 pkt przewagi gra jeszcze z Atletico. nie chciałbym powtórki z zeszłego sezonu. na szczęście w tym sezonie Atletico już nie walczy o nic więc może zagrają realowi na nosie i dadzą wygrać Barcelonie

a dzisiaj arcyciekawy mecz ! po cichu liczę że Lewy nie ogarnie jako Zorro a Barca wykorzysta braki Bayernu i już w pierwszym meczu przeważy szale awansu na swoją korzyść
bardzo optymistycznie stawiam 2-0 3-1 z czego pierwszy wynik brałbym chętniej
A ja się nie zgodze, juve nie grało nic, a bramki tradycyjne bo dobitka po mizerii i jeszcze lepszy karny na tevezie, który jedynie mógł liczyć na głupote carvahala. Juve nic nie gra, są przewidywalni i nudni, Pirlo niestety nie jest tak kreatywny jak wcześniej, Pogba nieobecny i pomysł na atak to długa na teveza albo R2 i liechtenstein leci na kreske

Real był bardziej kreatywny, ale niespecjalnie głodny bramek, mimo to licze że ogoli tą mizerie w rewanżu. forza Milan
jestem prze szczęśliwy że mogę oglądać za moich czasów takie mecze. TO BYŁ KOSMOS ! w końcu półfinał na poziomie LIGI MISTRZÓW. genialny mecz, genialny Messi ! o 3-0 mogłem tylko myśleć a tu proszę. mecz wielkich drużyn a Barcelona udowodniła w jakiej jest formie. dawno nie widziałem tak piekielnych kontr ze strony Katalończyków. Enrique za to co zmieniłeś i ile wniosłeś i co poprawiłeś - dzięki !
Od 87. min była ciekawostka - na boisko wszedł Rafinha (ten z Barcelony - Rafinha Alcantara) i w związku z tym przez chwilę grali przeciwko sobie bracia: Thiago i Rafinha.
Nie wiem czy już było coś takiego w Lidze Mistrzów, może bracia Toure za czasów Kolo w Arsenalu i Yaya w Barcy?
Poniżej filmik z wcześniejszą braterską potyczką
www.mirror.co.uk/sport/football/news/thi...te-champions-5577969
Ostatnio zmieniany: 2015/05/07 09:15 przez lojer.
Czas generowania strony: 0.376 s.