Faza pucharowa Ligi Mistrzów`
@Barni: wiadomo - swoich trzeba bronić

A tak poważnie to ten ostatni filmik Goldena mi pokazuje zupełnie coś innego - tu widać jak Salah chcąc wejść przed Ramosa wkłada mu sam rękę i uderza barkiem powodując upadek (Ramos akurat był na wykroku chcąc musnąć piłkę). W samej końcówce Ramos faktycznie mógł puścić Salaha ale skoro ten spowodował upadek to Ramos nie chciał puścić Salaha z piłką i pociągnął go ze sobą. Tyle.
Legionista
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
@Barni: aaa i dziękuję
Legionista
@Legionista. Brak mi słów po Twojej analizie. Ale nie spodziewałem się niczego innego szczerze powiedziawszy.
Popatrz sobie Czarny na pierwszy filmik na 18 sekundę i powiedz mi jak Salah chce wejść przed Ramosa jak to Salah jest przed Ramosem (i przed piłką) i to Ramos mu wsadza rękę, żeby go spowolnić. Naprawdę jesteś aż tak ślepy?

Po drugie Salah ma piłkę przy lewej nodze a Ramos atakuje od jego prawej strony. Więc to Ramos próbuje zrobić co może, żeby dostać się do piłki (a Salaha ma na przeszkodzie).
Wybił piłkę i powinien odpuścić. Nie zrobił tego i nie ma tutaj "i tyle". I to nie była kwestia puszczenia Salaha z piłką, bo tą piłkę mu już zdążył wybić. Na to zachowanie naprawdę nie ma innego wytłumaczenia jak brutalność i chamstwo Ramosa i posiadanie w dupie co stanie się z zawodnikiem drużyny przeciwnej a wręcz nawet próba zaszkodzenia mu nie bacząc na jego zdrowie.
Ostatnio zmieniany: 2018/05/27 21:47 przez mgolden.
@mgolden : marny Twój trud i wysiłek. Legionista i temat realu to jak głową w mur : ) ciężki temat xD jestem już przyzwyczajony więc ja tylko przytakuje hahaha
@Barni: hahahaha dobre!

Ale to tak jak Ty i Barca

@Golden: każdy interpretuje na swoją korzyść, zwłaszcza, że jesteśmy po przeciwnych stronach barykady a nie neutralni
Dla mnie temat zamknięty bo i tak każdy ma swoje zdanie na ten temat
Legionista
@Legionista : czesto bronie swoich ale na pewno nie wtedy kiedy brutalnie kogos fauluja. Co innego bledy sedziego a co innego chamskiw i bandyckie wybryki. Przyklad : ostatnie gran derby i czerwona dla Sergio z którą się od razu zgodziłem z Tobą. Odjebało mu i tyle...
ramosa nie powinieneś bronić bo tracisz na wiarygodności : ) za samo uderzenie Kariusa powinien dostać 5 meczy
Ostatnio zmieniany: 2018/05/28 18:53 przez mgolden.
@Golden: a kto Ci o tej petycji powiedział?

@Barni: to ja jeszcze mam jakąś wiarygodność?!
Legionista
Czas generowania strony: 0.830 s.