Ruszamy! 1. kolejka LME (22. Ekstraklasy)
papi napisał: 4. FC Inzyniery 43 (przed meczem Lecha)
@Nowy: jak mogłeś mnie pominąć
hehe
ktoś tu zapomniał dopisać się przed startem ligi?
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Już na starcie to na co narzekałem zawsze wyszło na plus mianowicie punkty za czyste konto dla Pandży
dobry start, a mogło być lepiej, drygas zamiast deleu i byłby lider z legionistą
@Nowy: dopisałem się poprzez kod jak zawsze, normalnie jestem w lidze mieleckiej, u mnie tak pokazuje
potwierdzam papiman FC Inżyniery na 3 msc. 57 pkt
I jest lider! Dobry start chociaż po pale Brozku spodziewałem się więcej
Legionista
Brawo L!
ale uwaga: kolejka jeszcze nie została zamknięta i rezerwowi nie zostali jeszcze wliczeni.
@Paps: w momencie wklejania tabeli nie było Cię na moim widoku

Stąd zapewne wykminiłem, że w tym momencie nie było Cię jeszcze w tabeli bądź, być może jeszcze jakiegoś punkta nie miałeś. Teraz Cię widzę.
Niestety muszę przyznać, że coraz bardziej jestem rozczarowany wygrajligą..
Chciałem poglądać składy z minionej kolejki - wyskakuje informacja: Nie możesz zobaczyć aktualnego składu tej drużyny. Bieżąca kolejka jeszcze się nie rozpoczęła. Przelało to czarę goryczy.
Nowy, jak będziesz pisał podsumowania?
Kolejna sprawa, czy jest możliwość zmiany loginu?
mnie z kolei zdziwiło, że nie ma możliwości kliknięcia statystyk z danego meczu (nawet po jego zakończeniu, nie mówiąc o tym, żeby to było w czasie meczu osiągalne)
Ja podchodzę do tego spokojnie - zamierzam sporządzić listę rzeczy, które są do eliminacji, zmiany i do wprowadzenia koniecznie. I tyle - najwyżej po sezonie jak czara goryczy będzie przelana za bardzo, to się wprosimy z powrotem do wp.
Z podsumowaniami będzie tak jak mówi Frank Underwood - where's a will, there's a way.
Ostatnio zmieniany: 2014/02/18 13:20 przez lojer.
AS Massud napisał: Chciałem poglądać składy z minionej kolejki - wyskakuje informacja: Nie możesz zobaczyć aktualnego składu tej drużyny. Bieżąca kolejka jeszcze się nie rozpoczęła. Przelało to czarę goryczy.
Musisz wybrać kolejkę, którą chcesz przeglądać. Czyli u góry wybrać 22.
Teraz aktywna jest 23. To na pewno niewygodne w kontekście przeglądania drużyn zaraz po kolejce.
Nowy, jak będziesz pisał podsumowania?
Jeszcze nie rozwiązaliśmy sprawy technicznej (Mgolden), ale pisać można.
Kto chęci ma - pomoc każdą przyjmę
Kolejna sprawa, czy jest możliwość zmiany loginu?
Loginu niet. Wpisz w imię i nazwisko na koncie AS Massud i ustaw by pokazywało imię i nazwisko.
Czas generowania strony: 0.533 s.