Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

Ruszamy! 1. kolejka LME (22. Ekstraklasy)

Ruszamy! 1. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2014/02/18 13:13 # przez nowy

lojer napisał: Ja podchodzę do tego spokojnie - zamierzam sporządzić listę rzeczy, które są do eliminacji, zmiany i do wprowadzenia koniecznie. I tyle - najwyżej po sezonie jak czara goryczy będzie przelana za bardzo, to się wprosimy z powrotem do wp.

Bardzo proszę wszystkich o taką listę (może osobny temat jak ostatnio?).
Z mojej strony mogę rzec: zrobię co mogę by to w końcu w całości poprawić. Teraz poszło w grywalność i ligi prywatne.

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

Ruszamy! 1. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2014/02/18 14:46 - 2014/02/18 14:48 # przez AS Massud

nowy napisał:
Musisz wybrać kolejkę, którą chcesz przeglądać. Czyli u góry wybrać 22.
Teraz aktywna jest 23. To na pewno niewygodne w kontekście przeglądania drużyn zaraz po kolejce.

Domyśliłem się, że tak działa. Wybrałem 22, niestety dalej pokazywało i pokazuje komunikat o trwaniu 23. kolejki. Sprawdziłem pod operą i firefoxem - bez zmian.

Dzięki za info o "pośredniej" zmianie loginu - udało się!
Ostatnio zmieniany: 2014/02/18 14:48 przez AS Massud.

Ruszamy! 1. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2014/02/18 15:02 # przez nowy

AS Massud napisał: Domyśliłem się, że tak działa. Wybrałem 22, niestety dalej pokazywało i pokazuje komunikat o trwaniu 23. kolejki. Sprawdziłem pod operą i firefoxem - bez zmian.

Hmmmm... może tak: kliknij w "ustawienie drużyny" na boksie 22. kolejki. Nie wystarczy przesunąć przesuwaka. Jeżeli już tak robiłeś i nadal jest źle - podaj przykładowy adres strony jaki masz w przeglądarce po przejściu na 22. kolejkę.

Powinien mieć postać (tu drużyna naszego lidera): wygrajlige.sport.pl/team/view-team/?id=12483&round=22

id drużyny i runda 22

Ruszamy! 1. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2014/02/18 16:11 # przez AS Massud
Ok. Teraz działa, ale system jest absolutnie nieintuicyjny i wymagający niepotrzebnego klikania.

Na chłopski rozum powinno być: wchodzę w ligi prywatne=> tabela => klikam dowolną drużynę => widzę skład z minionej kolejki.

Jest: wchodzę w ligi prywatne=> tabela => klikam dowolną drużynę => kolejka trawa, skład niemożliwy do zobaczenia => klikam na boksie u góry numer kolejki => widzę skład.

Swoją drogą rozwiązanie z starej wygral ligi i obecnej fantasy gdzie klikając na drużyny w tabeli skład wyświetla się w nowym, małym oknie jest najlepszy. Rozwiązanie z premier leage, gdzie przeładowuje się cała strona moim zdaniem rażąco wydłuża czas przeglądania.

Ruszamy! 1. kolejka LME (22. Ekstraklasy) 2014/02/18 18:27 # przez zupka
dla mnie najgorsze jest to, że strona tak wolno działa. I nawigacja jest dramatyczna. Ale ponieważ mam 5 miejsce to wszystko jest do zniesienia : )

Czas generowania strony: 0.203 s.
Zasilane przez Forum Kunena