15. kolejka LME
Ostatnia kolejka była marna (29,5 pkt średnio na Prezesa). Najlepiej poradziła sobie Zupka (47 pkt) - gratulacje! Dzięki czemu zdołała awansować do Pucharu.
Na górze tabeli niewielkie zmiany - jeno AS Massud został przeze mnie wyprzedzony (a już za moment bijemy się w Pucharze). Słowik nadal na przedzie z 43 pkt przewagi. Mistrzostwo?
Przed nami ostatnie 5 kolejek a przede wszystkim rozpoczęcie rywalizacji w drabince Pucharu LME.
Zestaw par:
ligamielecka.pl/lm-ekstraklasa/item/364-...me-wyniki-eliminacji
W Pucharze Wygraj Ligę walczą nadal Legionista i Akneo. Niestety AS Massud musiał uznać wyższość systemu (remis w pojedynku, ale później założona drużyna).
Trzymamy kciuki za naszych w 1/16 rozgrywek!
Proszę Paskudę, Elvisa i Legionistę o zdradzenie transferów - szczególnie sprzedanych oraz wybór kapitana. To będzie największy tip na najbliższą kolejkę
Ostatnio zmieniany: 2014/11/07 10:54 przez nowy.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Ja też się przyłączam do tej prośby. Zwłaszcza transfery Paskudy mnie interesują
HA HA HA
Zatrzymam te informacje dla siebie a skład już gotowy
Blancos walczą na trzech frontach - Puchar WL, Puchar LME i LM. Priorytetem jest obecnie Puchar WL - pasuje awansować do 1/8. Przeciwnik na pewno w zasięgu - decydować będzie zapewne trafiony kapitan bo składy podobne, podobnie jak w Pucharze LME gdzie rywalizuję z Grzesiem
A w Lidze walczymy o TOP5
Legionista
Nowy specjalnie dla Ciebie - DUDU masz go w składzie śmiało stawiaj na niego
@Słowik: moja podpowiedź w takim momencie musiałaby Cię kosztować duży sok na spotkaniu LM
@ nowy - kapitan musi być inny
Legionista walczy na trzech frontach, może gdzieś polegnie, oby ze mną
@Grześ: kapitan inny

@Elvis: niezła podpowiedź, ale nie zdecydowałem się
No to pojedynek z Massudem rozpoczęty!
Czterech różnych piłkarzy i inny kapitan. No to jedziem!
@ nowy - kapitan inny, ale transfer Wilczka identyczny
I na Wilczka, na którego jak wilki rzucili się gracze WL - patrzę teraz wilkiem. Jeno 2x3 pkt choć jak widzę oddał aż 9 strzałów (1 celny).
Chwila prawdy w Poznaniu - co zrobi Hamalainen, kapitan Massuda?
Zakup wilczka przez prawie całą czołówkę sprawił, że poczułem, że goni mnie istna wataha pościgowa
Czas generowania strony: 0.104 s.