19. kolejka LME
@Slowik: finska zemsta dziala w obie strony;) w tej kolejce oddala to co zabrala w srode.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
@Nowy: dobrze policzyłeś?

Mi wychodzi z uwzgledniemiem u Słowika smiany wynik 40:22 i zapomniałeś dorzucić, że w niedzielę u mnie jeszcze Marić na bramce w Lechii
Legionista
18 pkt straty :/
No to zaczynamy liczyć...
Zakładając bardzo realnie, że wszyscy zagrają w wyjściowych "11" to starta maleje do 12 pkt. Na tym bardzo realne założenia można zakończyć.
Teraz trochę sci-fi

1/ Marić ze słabym Śląskiem zachowuje czyste konto i działa efekt miotły - Lechia wygra, to da dodatkowe 4 pkt, przewaga maleje do 8 pkt;
2/ Legia wygra z Wisłą - przewaga maleje o kolejne 2 pkt do 6 pkt; jeżeli wygra różnica dwóch bramek to przewaga spada o kolejne 2 pkt i będzie wynosić 4 pkt; gdyby udało się zachować czyste konto to przewaga topnieje o kolejne 3 pkt - do 1 pkt.
Podsumowując - przy założeniu wyżej opisanych scenariuszy i tak potrzebuję minimum asysty licząc oczywiście, że tym razem Nikolić nic na "+" nie zrobi

- piękne SCI-FI
Legionista
@L: o Maricu zapomniałem, choć go wyżej oznaczyłem boldem
Policzyłem dobrze, pamiętaj, że obok Mraza, Słowikowi wchodzi Gabovs z ławki (2 pkt)
Źle policzyłem! Jest 40, nie 42. Nie wiem, późna pora (po 21 to już noc) i Elvisa drink późnym wieczorem był
Dziś rozstrzygamy jednego finalistę. Jutro drugiego.
@L: wiem, że "do zobaczeania w finale", ale Marić niech straci (Kiełb, a co

). Niech Duda uczyni cuda, choć tu. NO i Guilherme, wreszcie musi zdobyć punkty, bo grą zasługuje
Ostatnio zmieniany: 2015/12/06 09:02 przez nowy. Powód: machnął się gość
@Krakus:
Bo rzeczywiście po fińskiej zemście, mści się Fin. Hamalainen daje dużo Krakusowi a walce o podium Krisowi (tu jeszcze Rakels). A Grzesiowi w walce ze mną.
The Yellows niżej, ale This Is Łęczna!
@Nowy: to możemy się "umówić" tak - Marić puszcza bramkę, ale za to Duda strzela po asyście Guilherme
Legionista
Gra Marić - czyli odrabianie start czas zacząć! Musi byc "0" z tyłu i zwycięstwo!
Legionista
Zawał serca... 90. minuta, Lechia prowadzi 1:0 a tu pięknym strzałem popisuje się Paixao i 1:1... na szczęście kilka sekund wcześniej pozycja spalona zawodnika Śląska i bramka nieuznana. Uff... ale jeszcze 3 minuty doliczonego czasu...
EDIT: Marić dowiózł wynik

4 pkt odrobione ale Guilherme zaczyna mecz na ławce...
Ostatnio zmieniany: 2015/12/06 17:29 przez Legionista.
Legionista
Slack jest cienki jak zwietrzałe piwo.
Dzis narazie idealnie:)
maric na 0 z tylu + guilerme na lawce...
Czas generowania strony: 0.142 s.