Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy)

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/02 18:48 # przez barni87
Kędziora brameczka ale Hlousek traci czyste .... pozostaje żeby asysta albo bramka dla Hloustka :D

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/02 18:52 # przez barni87
czy to możliwe że po wczorajszym nierozegranym meczu Korony zmienił mi się kapitan ??
byłem pewien że ustawiłem Cabrerererreree!!!!

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy)ki 2016/03/02 19:29 # przez Legionista
Jestem pod MEGA wrażeniem gry Pazdana w dzisiejszym meczu -> za taką grą powinien zapłacić karę do klubu!

Legionista

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy)ki 2016/03/02 19:40 # przez nowy
Jak miło widzieć strzelców w swojej drużynie. Dąbrowski, Jendrisek, Misak. Wreszcie.

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy)ki 2016/03/02 20:07 # przez grzes
cieniutka ta kolejka się zapowiada, a Legia zagrała dno

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy)ki 2016/03/02 20:23 - 2016/03/02 20:24 # przez Kris
@Nowy, zgadzam się z Tobą. Miło ich powitać Cetnarski, Dąbrowski, Starzyński oby dołączyli następni :)
Szukałeś Świerczoka czy "Świerczoka" u mnie. Znalazłeś go ?
Ostatnio zmieniany: 2016/03/02 20:24 przez Kris.

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy)ki 2016/03/02 20:56 # przez grzes
@ nowy gonisz

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/02 22:10 # przez Akneo
pawlowski + mojta ladnie punktuja:)
dalej nie moge przebolec mojty na (C) a nie na (V);/

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/02 23:18 - 2016/03/02 23:20 # przez nowy
@Rymu: no ja wygrać nie mogłem, Lojer też wiele pytań nie mógł odpowiadać. A kusiła go książka Dziekana, szczególnie Meksyk 76,5 kg :D

@Rymu: WL z Ekstraklasy bierze bramki, bo jednak z to oni ustalają króla strzelców a nie 90minut. Ale innych danych nie - tzw. oficjalne statystyki Ekstraklasy są słabe i niedokładne (np. nie widzieli asysty Koja)

@Legionista: i wyszło kto zgapiał Świerczoka! BO ja Jendriska mam :)

@Barni: no i Hlousek zagrał na 0 z tyłu ;)

@Kris: u Ciebie to chyba Starzyński Świerczokiem? :)
moim Świerczokiem miał być Świerczok. Ale to Misak okazał się moją perełką. A mówiłem Legioniście i Elvisowi (był w Niecieczy), że urwie coś Legii! Elvis zdał relację, że to dobry piłkarz jest, ale będzie dużo marnował. Widziałem go wcześniej tylko na skrótach, ma to coś. Świerczok też miał heh ;)

@Akneo: ciężkie jest życie Prezesa. Ps. @Elessar cały czy już go ścigasz?

@Grześ: goniłem do Pawłowskiego ;) Brawo! Bo lider Ci nie ucieka. A już miałem Ci pisać, że co raz bliżej Twojego miejsca. @Słowik na pewno już myślał, że zaraz krzykniesz "zajęte!" :)

Swoją drogą, Brawa dla Grzesia i Krakusa! Tak trudny początek a oni na górze. Kolejny sezon. Gromkie!!

ps. lukałem chwilę na mecz Ruch - Cracovia. Można mieć murawę?
Ostatnio zmieniany: 2016/03/02 23:20 przez nowy.

4. kolejka LME (25. Ekstraklasy) 2016/03/03 01:27 - 2016/03/03 01:47 # przez Krakus
Ze Legia tak da dupy to nawet najstarsi rolnicy w Niecieczy nie przewidzieli...a podkusilo mnie z Kucharczykiem podkusilo a tu bec;)

Chodzily mysli po glowie by das opaske Pawlowskiemu w tej kolejce ale przeciez Nikolic napewno ukluje cos w koncu to Termalica:p

@nowy: jeszcze raz jak wyglada sprawa z rezerwowymi wchodzacymi za graczy Korony w tym przykladzie u Slowika wchodzi Misak. Jak puntkacja bedzie wygladac w przyszly wtorek gdy Korona zagra swoj mecz. Cabrerra puntkuje czy nie?

Tak czy inaczej gratulacje Slowik - Misak sie przydal;)
Ostatnio zmieniany: 2016/03/03 01:47 przez Krakus.

Czas generowania strony: 0.290 s.
Zasilane przez Forum Kunena