Typer Ekstraklasy - 19. kolejka
Również moje są 2 bonusy i chyba pozamiatane, w najbliższy piątek więcej o ile nie wszystko będzie wiadomo.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Prawnikiem nie jestem, ale zabiorę głos
@Legionista: Twoja interpretacja to nie tyle naciąganie, co po prostu niezrozumienie tych zapisów.
Regulamin mówi (Twój przykład), że jeżeli zatypowałeś mecze piątkowe i sobotnie to nie możesz edytować sobotnich typów nawet gdy te mecze się nie rozpoczęły. Kluczowy fragment: "edycja nastąpiła najpóźniej z godziną startu
pierwszego meczu wśród typowanych". Koniec, kropka. I to jest dokładnie przykład Barniego.
Regulamin nie mówi* tylko o jednym, które nasunęło mi się i myślałem, że o tym myślisz: typowaniu "na raty".
Przykład: typuję tylko piątkowe mecze w piątek. Sobotnie - osobnym wpisem - w sobotę. Wtedy, wg regulaminu - w sobotę przed 1. meczem nie mogę edytować meczów piątkowych, ale już te sobotnie (do startu 1. typowanego meczu, pamiętając, że to osobny wpis) już tak.
*nie mówi, czyli to nie jest nieprecyzyjne a po prostu na to zezwala. I tą kwestię możemy rozważyć przed kolejnym sezonem - sprecyzować ją.
Przypominam także, że w razie wątpliwości decydujący głosy ma w tej chwili AS Massud - zgodnie z regulaminem
Ostatnio zmieniany: 2016/12/11 20:54 przez nowy.
@Nowy: oj tam oj tam
Oczywiście, że Massud tu decyduje ale mimo wszystko wnoszę o sporządzenie (doprecyzowanie) odpowiedniego zapisu w regulaminie przed następnym sezonem
Legionista
No i proszę - żadnego dokładnego typu nie trafiłem ale za to w 7 na 8 dobrze wskazałem rozstrzygnięcie i dodatkowo 2 bonusy zgarniam
Legionista
Ostatnio zmieniany: 2016/12/13 08:54 przez grzes.
Czas generowania strony: 0.260 s.